Så får du en enklare hudvårdsrutin med hypade Hyggee
2023-05-17
K-beauty är kanske mest känt för långa hudvårdsrutiner i 13 steg. Det finns dock undantag. Låt oss introducera Hyggee – sydkoreansk hudvård som levererar en heltäckande rutin med enkla och effektiva produkter.Precis som du kanske gissade har Hyggee inspirerats av det danska ordet ”hygge”, som handlar om att skapa en avslappnad och skön omgivning. Ledordet för Hyggee är ”all in one” vilket återspeglar att produkterna är multifunktionella. Med andra ord perfekta för stressiga mornar då hudvårdsrutinen gärna ska gå undan eller på resan när du vill satsa på en okomplicerad rutin.De naturliga ingredienserna som ofta härstammar från Norden står i fokus. I Hyggees produkter hittar du också probiotiska ingredienser som jobbar tillsammans med de goda bakterierna för att förnya huden och minska ålderstecken. Produkterna passar alla hudtyper, inte minst dig med känslig hud då de varken innehåller konstgjorda dofter, färgämnen eller parabener.Nyfiken på att testa några av produkterna? Vi har satt samman en enkel rutin med några av de bästsäljande favoriterna.

Steg 1: Den milda cleansern All-In-One Care Cleansing Water är boostad med bland annat stärkande hjortron, bidrottninggele och återfuktande björksav. Med några smidiga drag är huden ren och fräsch!

Steg 2: All-In-One Essence ger dig funktionen av toner, essens och serum i en och samma produkt. Din hud kommer att bli kvitt döda hudceller och bli mjukare med ökad lyster.

Steg 3: All-In-One Cream balanserar både fukt- och oljenivån i din hud för en optimal hudhälsa. Ingredienser som hyaluronsyra och björksav återfuktar på djupet samtidigt som din hud blir jämnare och klarare.

Steg 4: Avsluta med att skydda din hud från solen. Det populära solskyddet Vegan Sun Cream SPF 50 innehåller inte bara ett riktigt bra solskydd utan har även hudvårdande egenskaper. Gröna mikroalger och rödbetsextrakt jobbar för att ge dig en slätare och mer återfuktad hud.

Upptäck mer från Hyggee här.
Great Deal
Gåva
263 kr Rek.pris 329 kr
Great Deal
Gåva
359 kr Rek.pris 449 kr
Great Deal
Gåva
Hyggee
Tillfälligt slut
279 kr Rek.pris 349 kr
Great Deal
Gåva
399 kr Rek.pris 499 kr

Produkter från artikel