Så får du bort varma toner i ditt blonda hår
2023-10-05

Det är inte ovanligt att ditt blekta, blonda eller slingade hår får oönskade gula eller kopparaktiga nyanser. Men oroa dig inte, vi har produkterna som neutraliserar varma undertoner och återställer din svala nyans.

Orsaken till varma undertoner
Hur kommer det sig att den fräscha, blonda nyansen som din frisör fixade bara håller i några veckor? Den vanligaste orsaken är att du har varma pigment i håret som frisören dolt med exempelvis en nyansering. Efter ett par tvättar kommer dessa pigment fram och håret ser gult eller kopparaktigt ut. Yttre faktorer som metaller i duschvattnet, UV-strålning, rökning eller bad i klorerat vatten kan också spela in.

Så får du bort oönskade gula skiftningar
Det bästa sättet att vårda ditt blekta, blonda eller slingade hår är att uppdatera hårvårdsrutinen med resultatinriktade produkter som återställer kalla, fräscha toner. LuxeBlond från System Professional är en serie produkter som hjälper till att reparera hårstrået inifrån och ut samtidigt som gula toner neutraliseras. Produkterna är särskilt framtagna för att framhäva kalla blonda nyanser och ge ett mjukt, friskt hår.Hårvårdsrutin för svala blonda toner

1. Börja med att tvätta håret med LuxeBlond Shampoo. Shampot kan användas dagligen för att bli av med föroreningar och orenheter i håret. Lila pigment hjälper till att neutralisera varma toner samtidigt som ett komplex med lipider gör håret mjukt och hanterbart.

2. Applicera inpackningen LuxeBlond Mask direkt efter schamponeringen. Inpackningen reparerar håret på djupet samtidigt som gula skiftningar motverkas. Håret känns silkeslent redan efter första användningen.

3. Avsluta din tvättrutin med LuxeBlond Hair Moisturiser Conditioner med är ett balsam med lila pigment som vårdar torrt och skadat hår. Håret blir mjukt, lätthanterligt och mindre frissigt samtidigt som svala toner framhävs.

369 kr Rek.pris 445 kr
200 ml 400 ml
System Professional
457 kr Rek.pris 550 kr
Great Deal
System Professional
254 kr Rek.pris 313 kr
Great Deal
250 ml 1000 ml
System Professional
314 kr Rek.pris 354 kr
Great Deal
335 kr Rek.pris 396 kr

Produkter från artikel