Så får du återfuktning från topp till tå med kroppsvården från OUAI
2022-06-02
Ta hand om din kropp från topp till tå med OUAI! Det hypade märket från Hollywood har hyllats av alla från Kim Kardashian till Bella Hadid och Hailey Bieber. Här är de bästsäljande kroppsvårdsfavoriterna från OUAI som du absolut inte får missa.

Scrolla vidare och upptäck dina nya must-haves för en ultimat spakänsla hemma!Upplev frisk lyster med Body Crème Melrose Place!

Suktar din hud efter fukt? Denna snabbt absorberande och skummande kroppskräm ser till att du håller huden återfuktad genom att varaktigt tillföra fukt på djupet. Upplev härliga mjuka resultat och en oemotståndlig lyster!Body Cleanser Melrose Place – en uppfriskande bästsäljare

Denna milda kroppsrengöring är en stjärna som ser till att din hud boostas med näring och fukt medan den skonsamt rengör. Resultatet? Body Cleanser Melrose Place mjukgör din hud utan att torka ut den eller lämna kvar rester.Body Crème: A true dream

Njut av ett sammetslent resultat med denna bodycare-favorit! En härligt vispad hudkräm som får dig att älska din hy tack vare återfuktande och djup näring. OUAIs Body Crème gör snabbt huden slät och mjuk.Body Cleanser för en magisk uppfräschning!

Infuserad med balanserande probiotika och mjukgörande lyxiga ingredienser är detta hudens nya BFF. Upptäck en upplivande duschräm som skapar ett rikt lödder medan den skonsamt rengör, återfuktar och fräschar upp! Med en ljuvlig citrusdoft kommer denna favorit direkt att pigga upp och rengöra kropp som sinne.
329 kr Rek.pris 330 kr
300ml Refill (946ml)
330 kr
OUAI
Tillfälligt slut
330 kr

Produkter från artikel