Så doftar Rabannes nya oemotståndliga parfymer Fame & Phantom
2023-09-21

Föreställ dig att strosa runt på Paris gator efter ett besök på stans hetaste hotspots. Den lyxiga känslan vill Rabanne kapsla in i deras nya doftkreationer Fame Parfum och Phantom Parfum. Du kanske redan testat bästsäljarna Fame EdP eller Phantom EdT? De nya dofterna är ett perfekt komplement om du är ute efter mörkare och mer sensuella noter.

Så vad utmärker en parfum, en Eau de Parfum och en Eau de Toilette? Den största skillnaden är koncentrationen av parfymolja som är upp till 40% i en parfum, ca 15-20% i en EdP och 5-15% i en EdT. En parfum ger därmed ett doftspår som varar längre. Doftnoterna kan dessutom upplevas annorlunda och mer intensiva med olika koncentrationer.Fame Parfum: Sensuell, feminin och blommig

Fame EdP lanserades 2022 och har sedan dess blivit en storfavorit hos många med sin lyxiga flaska och träiga blommiga noter. Vi får äntligen ta del av uppföljaren Fame Parfum som är en mer intensiv variant. Parfymen är en träig blommig doft med en trio av jasminblommor, krämig rökelse och oemotståndlig mysk. Flaskan bär nu Rabannes egen ”lilla svarta” med inspiration från den ikoniska couture-klänningen från 1969.Phantom Parfum: Sofistikerad, lyxig och maskulin

Den nya maskulina doften Phantom Parfum beskrivs som sofistikerad och lyxig. När tidigare klassikern Phantom EdT bjuder på en energisk och frisk upplevelse, levererar nya Phantom Parfum en beroendeframkallande och träig doft. Det är en mörkare och mer dramatisk komposition med rabarberackord, lavendel, vanilj och vetiver.

Fame Parfum 80 ml och Phantom Parfum 150 ml är påfyllningsbara med en innovativ refill som säljs separat, så att du ska kunna njuta av de härliga dofterna med minskad miljöpåverkan.

Great Deal
Refill (200 ml) 150 ml
Rabanne
841 kr Rek.pris 1 160 kr
Great Deal
Refill (200 ml) 80 ml
Rabanne
644 kr Rek.pris 910 kr

Produkter från artikel