Så bygger du en hudvårdsrutin med produkter från Eneomey
2023-03-07
Eneomey är ett hudvårdsmärke skapat av hudläkare och plastikkirurger, som erbjuder effektiva produkter som snabbt ger synliga resultat på olika slags hudproblem, som akne, åldersfläckar och fina linjer.

Osäker på hur du bygger upp en hudvårdsrutin? Vi guidar dig bland Eneomeys sortiment.Rengöring är ett av de viktigaste stegen i hudvård, och för detta erbjuder Eneomey två alternativ. Soft Cleanser passar alla hudtyper eftersom den både skonsamt och effektivt avlägsnar smuts och döda hudceller. Den innehåller även 4% glykolsyra som ger en skonsam peeling-effekt. Purify Cleanser innehåller däremot 15% glykolsyra vilket gör den till ett bra val för dig som kämpar med orenheter.Hudens cellförnyelseprocess är som mest aktiv under natten, och därför är det tiden på dygnet då vi vill använda aktiva anti-aging produkter. Eneomey erbjuder tre olika nattkrämer som är skapade för olika åldersgrupper:

Stim Renew 8 tacklar de tidigaste ålderstecknen med 8% glykolsyra och riktar sig till personer i åldern 25–40.

Stim Renew 15 innehåller 15% glykolsyra och jobbar på något djupare rynkor och ålderstecken som är vanliga i åldersgruppen 40–55.

Stim Renew 30 är en effektiv nattkräm skapad för användare över 55 år, och innehåller hela 30% glykolsyra.Under dagen är det viktigt att skydda och stärka huden, speciellt när vi använder syror under natten. Daylight C20 är ett antioxidantrikt C-vitaminserum som ger huden en fantastik lyster medan Sunlight Screen 50 skyddar huden mot solens strålar och motverkar ålderstecken med SPF 50+. För att fylla på fuktdepåerna kan du komplettera med fuktkrämen Rejuv Silk som stärker elasticiteten och fastheten i huden samtidigt som den tillför fukt.

Vill du lyxa till din vardagsrutin? Genom att använda en ansiktsmask 1–2 gånger i veckan kan du enkelt ta din hudvård till en ny nivå. För en lätt exfolierande effekt och djuprengöring rekommenderar vi lermasken Purify Masque 10. Om du vill ha en uppstramande och härligt lystergivande effekt så vill vi tipsa om Masque Peel Off C10, som är rik på antioxidanter och även passar känslig hy. När det är dags för hemma-spa och allt man vill ha är fukt och lugn är Hyaluronic Masque vårt förstahandsval.

Upptäck hela sortimentet från Eneomey här.
Great Deal
Gåva
348 kr Rek.pris 545 kr
Great Deal
Gåva
485 kr Rek.pris 765 kr
Great Deal
Gåva
667 kr Rek.pris 995 kr
Great Deal
Gåva
148 kr Rek.pris 185 kr
Great Deal
Gåva
515 kr Rek.pris 785 kr
Great Deal
Gåva
444 kr Rek.pris 555 kr
Great Deal
Gåva
500 kr Rek.pris 625 kr
Great Deal
Gåva
400 kr Rek.pris 540 kr
Great Deal
Gåva
550 kr Rek.pris 860 kr
Great Deal
Gåva
500 kr Rek.pris 785 kr
Great Deal
Gåva
585 kr Rek.pris 875 kr

Produkter från artikel