Så bra är Omoroviczas nya dagcreme
2022-04-07
Jakten på den perfekta ansiktscremen kan kännas som oändlig, men nu ska vi ge dig ett hett tips i letandet efter din ultimata dagcreme. Omorovicza har i flera år arbetat för att ta fram nya Cushioning Day Cream – en föryngande dagcreme som ger en fylligare och föryngrad hud. Vi kan inte få nog av den smörlika texturen som nästintill magisk smälter in i huden med en fjäderlätt känsla.Föryngrande ingredienser från havet Så vad gör Cushioning Day Cream så unik? Jo cremen är packad med kraftfulla, aktiva ingredienser hämtade från havet. Marint planktonextrakt boostar din naturliga produktion av kollagen och elastin, samtidigt som den omedelbart gör huden fylligare och jämnar ut linjer och rynkor. Omoroviczas patenterade Healing Concentrate fulländar effekten av denna uppstramande hjälte och gör huden fastare, smidigare och mer ungdomlig i utseendet. Två skyddande mikroaleger dämpar de skador som uppstår av hudens åldrande samt förstärker hudbarriären mot inre och yttre aggressorer.Starta din dag med Omoroviczas uppfräschande morgonrutin

1. Rengöring: Omoroviczas Cleansing Foam tar bort alla orenheter och gör huden redo för efterföljande hudvård med en uppfriskande doft av apelsinblomma.

2. Essens: Balansera huden med Omoressence, som även hjälper till att bevara fuktbalansen.

3. Ögon: Dutta varsamt Reviving Eye Cream på det ömtåliga ögonområdet, som verkar för att släta ut och lugna.

4. Serum: Daily Vitamin C är ett uppiggande anti-ageing-serum med en kraftfull cocktail av C-vitamin och andra antioxidanter, för att förhindra uppkomsten av fina linjer och samt skydda mot miljöskador.

5. Ansiktscreme: Nya Cushioning Day Cream passar alla hudtyper och ger huden förbättrad elasticitet och fasthet. Den låser in intensiv och varaktig fukt med en underbart lätt och behaglig känsla.
Gåva
1 200 kr
Gåva
1 450 kr
Gåva
1 090 kr
Gåva
730 kr

Produkter från artikel