Reparera torrt och skadat hår med Redkens 5-stjärniga kundfavoriter
2022-07-11
Acidic Bonding Concentrate lanserades av Redken förra året och har sedan dess fått massvis med trogna fans världen över. Våra kunder kan inte få nog av det reparerande systemet som förvandlar skadat och torrt hår till silkelent och mjukt. Hemligheten ligger i den återuppbyggande formulan med citronsyra som hjälper till att bygga upp försvagade bindningar i hårstrået. Spana in dessa 5-stjärninga produkter och upptäck skillnaden själv!Acidic Bonding Concentrate Shampoo är ett underbart rikt schampo som tillför styrka i alla typer av skadat hår. Den en koncentrerad formulan ger intensiv näring och vård samtidigt som det verkar färgbevarande.

Så här skriver kunden Clara:

Många schampon lämnar håret hårt och strävt och är svårt att massera in. Detta gäller inte detta schampo. Smidigt att massera in och håret blir rent och välmående! Wow!

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★Acidic Bonding Concentrate Conditioner är ett ultralyxigt balsam som tillför ny mjukhet till skadat och torrt hår. pH-balanserat för att skydda håret mot de negativa effekterna av hårfärgning, värmeverktyg och hårt vatten. Resultatet? Hår som både ser och känns friskt.

Så här skriver kunden Emma:

Jag har blont, blekt hår som jag dessutom plattar ofta. Denna serie har varit så bra för mitt hår! Håret känns friskare efter användning och lämnar håret med en ren känsla. Det var längesedan jag kände att håret glänste men med denna serie så gör det verkligen det! Jag använder hela serien med schampoo, balsam och leave-in.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★Acidic Bonding Concentrate Leave-in-treatment är en stärkande leave-in-behandling som både vårdar håret och hjälper till att motverka skador. Det ger värmeskydd upp till 230 grader, tämjer friss, adderar glans och minskar antalet hårbrott. Perfekt att använda innan styling av håret!

Så här skriver kunden Pia:

Bästa någonsin! Äntligen har jag hittat rätt i djungeln av produkter som jag redan provat för mitt torra hår. Denna gör jobbet! Härlig och perfekt krämig konsistens, återfuktar håret och håller hela dagen. Doftar gott men inte för mycket parfymerad. En vinnare!

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★
Great Deal
293 kr Rek.pris 395 kr
Great Deal
303 kr Rek.pris 445 kr
Great Deal
271 kr Rek.pris 395 kr

Produkter från artikel