Reparera och ge liv till skadat hår med Wella Ultimate Repair
2024-04-24
Har du problem med skadat, torrt och livlöst hår? Då har vi lösningen för dig. Wella Ultimate Repair är en vårdande serie som reparerar skadat hår och stärker dina hårstrån inifrån och ut. Vi guidar dig till hur du skapar en komplett hårvårdsrutin med serien.

Orsakerna till skadat hår är många. Det kan bland annat vara resultatet av att du har använt värmeverktyg, gjort kemiska behandlingar eller orsakats av yttre påfrestningar som väder och vind. Skadat hår är ofta väldigt sprött och tunt, vilket gör det svårt att styla och hantera. Wella Ultimate Repair har en patenterad teknologi som reparerar och bygger upp håret från insidan, vilket ger dig ett starkt, följsamt och glansigt hår.Börja din rutin med Ultimate Repair Shampoo, ett djuprengörande schampo som skonsamt rengör håret, samtidigt som det stärker skadat hår. Med hjälp av ingredienser som alfahydroxisyra och Omega 9, avlägsnar schampot orenheter och börjar omedelbart återuppbygga hårstråna från insidan. Följ upp med Ultimate Repair Conditioner efter schamponeringen. Förutom att göra håret mjukt och glansigt, hjälper det även till att stärka dina hårstrån och skapar en barriär som skyddar håret mot slitage.
 


Skadat hår mår bra av lite extra omsorg. Komplettera din hårvårdsrutin med Ultimate Repair Mask. Den intensivt återfuktande masken tränger djupt in i hårstrået, ger näring och behandlar frissighet i håret redan efter första applicering. Följ även upp med Ultimate Repair Miracle Hair Rescue, en kraftfull leave-in-behandling som gör håret lätt att reda ut, samtidigt som det ger otrolig glans och gör det lenare.Ett av de viktigaste stegen för att hålla håret i sitt bästa skick är att skydda håret mot påfrestningar. Avsluta din hårvårdsrutin med att använda Ultimate Repair Protective Leave-In för att bibehålla ett friskt hår och skydda det från skador. Denna kräm skapar en barriär mot UV-strålar, värme och andra faktorer som orsakar skadat hår.
 
Med Wella Professionals Ultra Repair-serien kan du reparera ditt skadade hår och återfå ett hår som är starkt, friskt och strålande. Utforska hela serien och läs mer om produkterna här.
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
215 kr Rek.pris 365 kr
Great Deal
215 kr Rek.pris 399 kr
Great Deal
95 ml
424 kr Rek.pris 849 kr
Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
192 kr Rek.pris 329 kr
Great Deal
30 ml 150 ml
Wella Professionals
83 kr Rek.pris 137 kr

Produkter från artikel