Reparera din hud på djupet med 
L:a Brukets nya ansiktsmasker
2023-10-16

I en värld där skönhet och välbefinnande är högst prioriterat strävar vi alla efter att uppnå en strålande och hälsosam hy. Men vad innebär det egentligen att vårda hudens mikrobiom och föda den med värdefulla bakterier? Svenska L:a Bruket har nu lanserat en imponerande serie med tre ansiktsbehandlingar för hemmabruk, som fokuserar på att stärka hudens naturliga barriärfunktion och främja dess långsiktiga hälsa.

Produkterna har utvecklats med hjälp av bioteknologi och innehåller ingredienser av 99,9-100% naturligt ursprung. Låt oss spana in nyheterna närmre. 

Återfukta på djupet

Nourishing Face Mask är en kraftfull blandning av prebiotika, probiotika, postbiotika, havresmör och ceramider som samverkar för att återfukta på djupet, fylla ut fina linjer och stärka hudens lipidbarriär. Detta ger omedelbar näring och smidighet, vilket leder till en förbättrad hudkvalitet och ökad naturlig motståndskraft. Masken ska appliceras över ansikte och hals för att sedan masseras in och låta verka över natten. 

Lugna irriterad hud

Purifying Face Mask är den perfekta lösningen för dem som kämpar med förorenad, oren och stressad hud. Med sin kombination av prebiotika, probiotika och postbiotika tillsammans med lera, zink och havre, absorberar den överflödig olja och lugnar huden. Dessutom hjälper fermenterad råg till att balansera pH-värdet och ge huden en frisk lyster. Resultatet blir en mer balanserad och klarare hudton. Låt masken verka i 5 minuter innan du sköljer av den.

Behandla ojämn textur

Exfoliating Herbal Peel är en dubbelverkande peeling som använder fruktenzymer och C-vitamin för att skonsamt avlägsna döda hudceller och ge huden en slätare textur. Samtidigt lugnar örter och torkade blommor huden med sina antiinflammatoriska egenskaper. Detta är en helt naturlig blandning av ingredienser, utan några konserveringsmedel, som främjar ett välmående hudmikrobiom. Låt masken verka i en halv minut innan du sköljer av den noggrant.

Produkterna är inte bara banbrytande inom hudvård utan visar också ett åtagande mot att värna om miljön genom att använda bioteknologi för att bevara naturens resurser. Med de här tre maskerna erbjuder L:A Bruket produkter som ger oss möjligheten att vårda och främja vår hudhälsa på ett hållbart sätt.

Spana in mer från L:a Bruket här.

Produkter från artikel