Redo på 3 minuter med Cliniques hudvårdsrutin i 3 steg
Var redo när jobb och skolor kickar igång – Cliniques fantastiska 3-stegssystem får din hud att stråla av friskhet! Allt du behöver är 3 minuter på morgonen och kvällen. Spana in vår guide nedan för att hitta rätt produkter för din hudtyp.

Typ 1: Väldigt torr till torr – Huden känns stram och obehaglig över hela ansiktet.

Typ 2: Torr/kombinerad – Huden känns stram och obehaglig över kinderna men behaglig i t-zonen.

Typ 3: Kombinerad/fet – Din hud känns behaglig på kinderna och oljig eller glansig i t-zonen.

Typ 4: Fet – Din hud känns oljig eller glansig över hela ansiktet.Steg 1: Rengör med Liquid Facial Soap

Börja dagen på bästa sätt genom att ge din hud en fräsch start. Genom att använda en ansiktstvätt blir du både av med nattens svett och orenheteter samtidigt som du gör huden mer mottaglig för efterföljande hudvårdsprodukter. På kvällen är det ännu viktigare att inte skippa ansiktstvätten, för att bli av med smuts, föroreningar och makeup innan du går och lägger dig.

Liquid Facial Soap är en mjukt löddrande rengöring som skonsamt löser upp orenheter och tar bort döda hudceller samtidigt som hudens naturliga fuktbalans bevaras. Huden blir ren, bekväm och fräsch – aldrig stram eller torr.

Vilken Liquid Facial Soap passar din hudtyp?
Typ 1: Väldigt torr/torr – Liquid Facial Soap Extra-mild
Typ 2: Torr/kombinerad – Liquid Facial Soap Mild Typ
3 & 4: Kombinerad/fet till fet – Liquid Facial Soap Oily Skin FormulaSteg 2: Exfoliera med Clarifying Lotion

Nästa steg i rutinen är att använda en flytande exfolierande lotion för att få en smidigare hud med mer lyster. Den skonsamma och uppfräschande formulan sveper bort orenheter och döda hudceller för att ge en lenare och klarare hud.

Döda hudceller och yttorrhet hindra att fukten från din ansiktscreme absorberas, den milt exfolierande effekten gör huden mer mottaglig för fukt. Fina linjer blir dessutom mindre synbara. Om du har fet hy reduceras överskottssebum i huden för att hålla porerna rena.

Vilken Clarifying Lotion passar din hudtyp?
Väldigt torr och känslig hud – Clarifying Lotion 1.0
Typ 1: Väldigt torr/torr – Clarifying Lotion 1
Typ 2: Torr/kombinerad – Clarifying Lotion 2
Typ 3: Kombinerad/fet – Clarifying Lotion 3
Typ 4: Mycket fet – Clarifying Lotion 4Steg 3: Återfukta med Dramatically Different

Det sista steget är att fylla på huden med härlig fukt! Mjukgör, jämna ut och förbättra din hud med Dramatically Different. Genom att använda dessa fuktcremer bidrar du till att stärka hudens naturliga fuktbarriär, så att fukten kapslas in. När din hud är återfuktad ser den också yngre och friskare ut med ett naturligt glow.

Välj Dramatically Different Moisturizing Lotion+ om du har torr eller torr kombinationshy (hudtyp 1, 2). Den silkeslena lotionen är boostad med solrosfrökaka, kornextrakt och gurkextrakt för att stärka hudens barriär och förbättra dess elasticitet. Hyaluronsyra verkar naturligt fuktgivande.

Välj Dramatically Different Moisturizing Gel om du har kombinerad till fet hy (hudtyperna 3, 4). Den ojefria lotiongelen smäter in i huden. Den balanserar och fräschar upp fet hud med solrosfrökaka, kornextrakt och gurkextrakt. Hyaluronsyra fungerar som en fuktmagnet.

Dramatically Different Hydrating Jelly Anti-Pollution kan användas av samtliga hudtyper (1, 2, 3 och 4). Perfekt för dig som är ute efter en lättare vatten-gel-formula som både tillför fukt och reparerar huden. Huden blir dessutom 87% mindre mottaglig för föroreningar!
Gåva
200ml 400ml
169 kr Rek.pris 230 kr (-27%)
Gåva
200ml
183 kr Rek.pris 230 kr (-20%)
Gåva
50ml 125ml
210 kr Rek.pris 270 kr (-22%)
Gåva
200ml 400ml
183 kr Rek.pris 230 kr (-20%)
Gåva
50ml 125ml
210 kr Rek.pris 270 kr (-22%)
Gåva
50ml 125ml
210 kr Rek.pris 265 kr (-21%)
Gåva
184 kr Rek.pris 230 kr (-20%)
Gåva
188 kr Rek.pris 230 kr (-18%)
Gåva
188 kr Rek.pris 230 kr (-18%)
Gåva
183 kr Rek.pris 230 kr (-20%)
Gåva
Selling fast
169 kr Rek.pris 230 kr (-27%)

Produkter från artikel