Plenaire – nästa nivå av clean beauty
2023-10-05

Äntligen kan du shoppa hypade Plenaire hos oss. Detta brittiska hudvårdsmärke tar clean beauty till nästa nivå med deras rena och hållbart designade produkter. Självklart är allt 100% veganskt, cruelty-free och skapat med noga utvalda ingredienser som även passar känslig hud. Hela produktlinjen är tillverkad i Storbritannien med helt återvinningsbara förpackningar. Nyfiken på produkterna? Låt oss ta en titt på några av favoriterna.

5 bästsäljare du inte vill missa

1. Rose Jelly Gentle Makeup Remover
En sockersöt rengöringsgel som löser upp orenheter och envisa sminkrester på ett skonsamt sätt. Milda ingredienser som biologiskt nedbrytbara sockerestrar och rosenvatten lämnar din hud ren och härligt återfuktad.

2. Skin Frosting Deeply Hydrating Mask
Masken som sägs vara bättre än botox fyller omedelbart huden med fukt och näring. Rå kokosolja, kakaosmör, sheasmör och kameliaolja skapar en supernärande formula som lämnar huden återfuktad med förnyad elasticitet.

3. Violet Paste Overnight Blemish Solution
Bli kvitt trista blemmor med denna effektiva punktbehandling som återställer din hud under natten. Den lila pastan innehåller skonsamma syror som reducerar överskottsfett i huden samtidigt som de verkar lugnande och dämpar inflammation.

4. Droplet Lightweight Moisture Gel
Fjäderlätt ansiktsgel som ger intensiv återfuktning med en fräsch, svalkande känsla. Hudens smidighet och elasticitet återställs samtidigt som den balanserar talgproduktionen i huden med en mattande effekt.

5. Aesthetique Overnight Retexturing Serum
Ingen hudvårdsrutin är komplett utan ett riktigt bra serum. Aesthetique är ett extremt effektivt och lyxigt nattserum med AHA-syra och växtbaserade oljor. Med tiden kommer du att märka att din hud får bättre lyster, en jämnare hudton och känns återfuktad på djupet.

Upptäck allt från Plenaire här.

100 ml 30 ml
100 ml 30 ml

Produkter från artikel