Perfekt bas för makeup med NYX Professionals nya primer
2021-03-12
Upplev marshmallow-effekten! NYX Professionals nya superprimer har inte mindre är tio fantastiska egenskaper som gör din hud mjuk och len – som en marshmallow. Samtidigt kommer den hålla din makeup fräsch hela dagen.

10 fördelar för din hud

Den veganska formulan har en fluffig konsistens och blir helt transparent på huden när den torkar, för att passa alla hudtoner. Så vad kan du förvänta dig av Marshmallow Smoothing Primer? Jo, din hud kommer att känns jämnare, mjukare, lenare och mer återfuktad med färre synliga linjer. Primern verkar också lugnande på huden och ger en sammetslen finish med finare textur. Din hud får dessutom en förnyad lyster samtidigt den förbereder huden för makeup och förlänger hållbarheten av ditt smink i upp till 16 timmar. Den lätta, söta doften för tankarna till – du kan nog gissa det – marshmallows!Återfuktande marshmallowväxt

Nyckelingrediensen är rot från läkemalva, även kallad marshmallowväxt. Den här traditionella medicinalväxten användes redan på antiken för att tillverka dåtidens marshmallows och har också en gedigen historia inom hudvård. I hundratals år har den använts för att mjukgöra och återfukta huden. Applicera direkt med fingrarna på ren och torr hud. Låt torka helt innan du applicerar makeup. Proffstips: Använd NYX Professionals Marshmellow Blending Sponge!
NYX Professional Makeup
220 kr Rek.pris 249 kr

Produkter från artikel