Oljig hårbotten, torrhet eller mjäll? Så här lugnar och stärker du håret
2023-04-19
Njut av ett friskt hår och en välmående hårbotten utan torrhet, fett, irritation och mjäll. Oribes lyxiga serie Serene Scalp är utvecklad för att ge näring till både hår och hårbotten.

Serene Scalp riktar särskilt in sig på tre olika problemområden: mjäll, fet hårbotten och torrhet. Den nya lila serien passar extra bra för dig med oljigt hår medan den rosa passar torr hårbotten bäst. Upptäck alla favoriterna nedan och sätt samman din ultimata rutin.


Rutin för fet hårbotten

1. Rena och balansera hår och hårbotten

Serene Scalp Oil Control Schampoo rengör ditt hår på ett skonsamt sätt samtidigt som den tar bort överskottsfett. Schampot gör att du kan vänta längre mellan tvättarna utan att uppleva fett hår.

2. Ta bort oljighet med en mattande mist

Önskar du att få extra kontroll i din oljiga hårbotten? Serene Scalp Oil Control Treatment Mist är en hudvårdsinspirerad produkt som effektivt verkar för att balansera oljigheten och ge en matt look. Spraya direkt i torrt hår och för att bevara hårets lätta känsla.

3. Fräscha upp frisyren med mattande pulver

I behov av en quick fix? Missa då inte Serene Scalp Dry Shampoo Powder. Detta innovativa torrschampo i pulverform ger en matt och silkeslen finish till ditt hår. Kaolinlera absorberar olja och smuts medan mangobladsextrakt hjälper till att stödja en frisk hårbotten. Det ultralätta pulvret absorberas snabbt utan att lämna vita spår i håret.


Rutin för torr hårbotten

1. Rena hårbotten på djupet med en hårpeeling

Använder du torrschampo eller stylingprodukter dagligen? Då har du garanterat en hel del rester kvar i hårbotten som kan påverka ditt hårs kvalitet. Serene Scalp Exfoliating Scrub ger din hårbotten en välbehövlig djuprengöring. Den här hårskrubben använder både mekaniska korn och kemisk peeling i form av AHA-syra för att lösa upp olja och orenheter i din hårbotten. Känslan efteråt är oslagbar – ditt hår kommer att kännas underbart rent och fräscht.


2. Tvätta och återfukta håret med en balanserande duo

Om din hårbotten är torr, irriterad eller drabbad mjäll är rätt schampo och balsam är A och O i din hårvårdsrutin. Serene Scalp Balancing Shampoo innehåller salicylsyra som skonsamt och effektivt tar bort överskottsfett och ger en renare hårbotten. Serene Scalp Balancing Conditioner hjälper till att lugna hårbotten och återställa fukten. Samtidigt blir håret mer lättutrett, glansigt och friskt.


3. Lindra irritation och bli av med mjäll

Vem älskar inte en lyxig leave-in? Serene Scalp Leave-On Treatment är en silkeslen kräm som motar bort mjäll och återställer hårets glans. Svalkande mint och lugnande kamomill lindrar samtidigt en irriterad och svidande hårbotten.


4. Få fylligare hår med minskat håravfall

Hårbottenproblem och håravfall hänger ihop. Serene Scalp Thickening Spray är en kraftfull behandling som hjälper till att göra tunt hår fylligare. Sprayen ger näring till hårets rötter och addera volym och motståndskraft. Passar perfekt att användas av både kvinnor och män med håravfall och/eller tunt hår.

Ta hand om din hårbotten och upptäck den stärkande och vårdande serien Serene Scalp från Oribe. Shoppa produkterna nedan!

Produkter från artikel