Hypad K-beauty från Dr. Ceuracle
2021-06-04
Vem älskar inte resultatinriktad, koreansk hudvård? Varumärket Dr. Ceuracle är ett populärt K-beauty-varumärke som fått en stor skara fans världen över. Nu kan du klicka hem bästsäljarna direkt från oss!

Huden förbättras märkbart med en innovativ kombination av naturliga ingredienser och dermatologisk vetenskap. Dr. Ceuracle är Koreas första hudvårdsmärke klassat som cosmeceuticals – avancerad hudvård som tagit fram efter klinisk forskning. Namnet är faktiskt en sammansättning av orden cosmeceuticals och miracle. Vilket säger en hel del om vad du kan förvänta dig!
Lystergivande favoriter med naturens superingredienser

Den bästsäljande serien Royal Vita Propolis är en riktig glow getter. Om du vill ge din hy koreanskt ”gwang” – en strålande lyster inifrån – är detta rutinen för dig! Produkterna är boostade med bland annat propolis och bidrottninggelé. Båda två är superprodukter från naturen som bin tillverkar, propolis för att skydda kupan mot angrepp medan bidrottninggelé är en typ av näring. Eftersom de är fulla av antioxidanter ger de huden en intensiv återfuktning, plumpar upp och ger huden en fräschare utstrålning. C-vitamin hjälper till att ge en jämnare och mer lystrig hudton.Tre steg till koreanskt ”gwang” glow

Steg 1. Ingen K-beauty-rutin utan en sheetmask! Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask är en intensivt återfuktande mask som ger ny energi och plumpar huden för en naturligt hälsosam lyster. Masken är tillverkad av miljövänlig och biologiskt nedbrytbar cellulosa. Använd efter rengöring och eventuell toner.

Steg 2. Stjärnserumet Royal Vita Propolis 33 Ampoule är boostat med 33% ren propolis för att ge en ny lyster till trött och glåmig hy. Bidrottninggelé tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst. Havstornextrakt reducerar pigmentfläckar medan panthenol (vitamin B5) hjälper till att bevara hudens fukt. Niacinamid (Vitamin B3) motverkar åldertecken och fyller ut fina linjer. Vi älskar serumets viktlösa textur som direkt sjunker ned i huden!

Steg 3. Royal Vita Propolis 33 Cream är en silkeslen fuktcreme som med en lätt känsla ger huden en långvarig och djup återfuktning. Perfekt att ha på sommaren! Fuktcremen fungerar som en energibooster för trött, torr och glåmig hy. Använd efter serum för att låsa in fukt i huden. Ta en mängd stor som en ärta och massera in med små uppåtgående cirkelrörelser.
Great Deal
261 kr Rek.pris 359 kr
Great Deal
321 kr Rek.pris 429 kr
Great Deal
36 kr Rek.pris 49 kr

Produkter från artikel