Nytt hos Bangerhead: Algenist – säker, och ren hudvård med alguronsyra
2022-10-14
Varumärket Algenist har äntligen landat hos Bangerhead! Med rena, högkvalitativa och miljövänliga ingredienser i kombination med andra aktiva ingredienser har produkterna visats ge synliga resultat redan efter 10 dagar. Bekanta dig med Algenist hudvård nedan!Powered by Algae

Algenist föddes i samband med upptäckten av deras patenterade och kraftfulla ingrediens alguronsyra. Alguronsyra har skyddat och fyllt på mikroalgceller i miljarder år och hos Algenist produkter används den nu för att öka effekten hos andra aktiva ingredienser. Alguronsyra kan jämföras med allas vår favorit hyaluronsyran, men har visats binda ännu mer fukt i huden.

Algenist kallar sig själva och sin community för Ingredientaholics, vilket de beskriver som att vara fullkomligt besatta av ingredienser, och att kontinuerligt sträva efter att forska i, hitta och producera de renaste, säkraste, effektivaste, mest högkvalitativa och veganska ingredienserna.Innovativa ingredienser

Algenist exklusiva Active Vegan Collagen är en högkoncentrerad, vegetabilisk hel kollagenmolekyl gjord av hållbara majs-, soja- och veteproteinfibrer, sammanbundna för att strukturellt efterlikna de typiska egenskaperna hos kollagen från djur.

Deras Blue Algae Vitamin C är 100 % ren, potent och aktiv L-askorbinsyra. Den är utvunnen från en av de mest närings- och vitaminrika algkällorna i världen, Spirulina, en form av blågröna alger, som är både naturligt framställda och hållbart producerade.

Unika Microalgae Oil är rik på Omega 3,6 och 9, fytosteroler, tokoferoler och tokotrienoler, antioxidanter, mikronäringsämnen och A-, B-, D- och E-vitamin. De närande och skyddande fördelarna med denna unika olja ingår i produkterna för att tillföra maximal fyllighet till huden.

Produkter från artikel