Nyhet från Hourglass: Skapa din ultimata ögonskuggspalett!

Vem älskar inte en härlig ögonskuggspalett? Problemet är dock att många av nyanserna förblir oanvända, för att de inte passar din stil. Hourglass har lösningen. Upptäck ett smartare, nytt sätt att shoppa och uppleva ögonskugga med Curator, en vegansk, påfyllningsbar kollektion som låter dig välja ut dina egna skräddarsydda paletter.40 skuggor för oändligt många stilar

Möjligheterna är obegränsade med Hourglass Curator Eyeshadow. Välj och vraka bland 40 lyxiga pressade puderskuggor med fyra olika finishar för att uppnå oändligt många looker. Nyanserna sträcker sig från neutrala till färgstarka i en rad matta, satin, metallic och skimrande skuggor. Valmöjligheterna gör att du kan skapa din ultimata palett precis som du vill ha den. Vi älskar de fina, talkfria puderskuggorna som är enkla att applicera med ett perfekt resultat varje gång. De högpigmenterade nyanserna smälter in i huden utan att fälla.

Minska din miljöpåverkan med refiller

Curator Eyeshadow Palette har en elegant guldfärgad finish som är skapad i helt återvinningsbart aluminium samt återvunnen plast. Eftersom du har möjlighet att byta ut enskilda skuggor kan paletten återanvändas som refill, vilket leder till en avfallsminsking med en plastflaska per enskild skugga medan en palett med fem skuggor sparar fem plastflaskor. Wow!

”Jag ville skapa en kollektion med ögonskuggor som var både lyxig och ansvarsfullt förpackad. Curator erbjuder en mängd fantastiska nyanser och ytor för oändlig anpassning, i påfyllningsbara förpackningar som hjälper till att minska vår miljöpåverkan.”

– Carisa James, grundare av Hourglass


Välj mellan Hourglass egna nogrannt utvalda kombinationer eller skapa en helt egen palett med dina favoriter. Bara fantasin sätter gränser!

Gåva
Nyhet
Air Fix
Hourglass
370 kr
Gåva
Nyhet
Gåva
Nyhet
200 kr
Gåva
Nyhet
150 kr

Produkter från artikel