Nu lanserar Augustinus Bader innovativ hårvård som reparerar ditt hår
2022-06-22
Vi har upplevt otroliga resultat av Augustinus Baders hudvård – nu kommer hårvård med den banbrytande TFC8-teknologin! TFC8, eller Trigger Factor Complex, är en unik patenterad teknologi som består av över 40 ingredienser och inspirerad av över 30 års forskning, innovation och kliniska studier.

Var redo att uppleva friskare, starkare och fylligare hår från rot till topp med vegansk hårvård som passar alla hårtyper. Låt oss ta en närmre titt på dessa nya must-haves!Hårvården från Augustinus Bader återfuktar och stärker både hår och hårbotten samtidigt som den förbättrar hårets naturliga kvalitet med ökad fyllighet och glans. The Conditioner ger håret en extra fuktboost som lämnar svallet silkeslent med bevarad volym. Balsamet är också skapat för att motverka håravfall och skador.Behöver du ge ditt hår en liten extra boost mellan tvättarna? Spana in The Leave-In Hair Treatment som är en ultranäringsrik leave-in-kräm fylld med återfuktande och stärkande ingredienser. Den lätta krämen gör håret otroligt glansigt, silkeslent och mjukt utan att tynga ner. Perfekt inför styling!

Har du problem med håravfall eller drömmer du om ett tjockare och längre hår? The Scalp Treatment är en kraftfull behandling som hjälper till att stärka din hårbotten och ge nytt liv till hårsäckarna. Hårtillväxten stimuleras samtidigt som ditt befintliga hår blir bättre förankrat i hårbotten för att motverka håravfall. Tunt och svagt hår upplevs som tjockare och mer glansigt med en återfuktad och frisk hårbotten.The Hair Oil är en underbar, lättviktig hårolja som genast förbättrar hårets utseende och känsla utan att lämna en fet hinna. Den hjälper till att reducera kluvna hårtoppar och gör så att slitet och skört hår känns starkare och fylligare. De intensivt näringsrika dropparna reparerar också skador från värmeverktyg, styling och miljöfaktorer. Ta 1-3 droppar i händerna och applicera i toppar och längder för ett strålande friskt och glansigt hår.
430 kr
Augustinus Bader
430 kr
Augustinus Bader
700 kr
Augustinus Bader
Tillfälligt slut
470 kr

Produkter från artikel