Neutraliserande hårvårdshjältar från Moroccanoil
2022-02-01
Nu kan du äntligen sätta den perfekta touchen på din hårvårdsrutin! Scrolla vidare och passa på att testa Moroccanoils nyheter som ger livfullare och hälsosammare svall med en fräscht glänsande färg!Äntligen är Blonde Perfecting Purple Conditioner här! Nyheten som ger nytt liv till blont, ljusbrunt, slingat eller grått hår.

Det närande och lättviktiga balsamet stärker håret medan violetta pigment och oönskade gula och orangea toner motverkas. Med Moroccanoils ArganID-teknologi repareras och förseglas hårsäckarna samtidigt som utredande aminosyror förbättrar och bibehåller färgen. Resultatet? Förstärkt lyster med ljusare och mer glänsande färg för en hälsosammare look!Avsluta din rutin med denna strålande hårvårdsnyhet genom att massera in produkten i 1-2 minuter efter schamponering med den perfekta partnern Blonde Perfecting Purple Shampoo. För förstärkt toning och resultat lämnar du Blonde Perfecting Purple Conditioner i upp till 5 minuter och sköljer sedan noga.

Avsluta alltid med Moroccanoils Treatment i handdukstorkat hår – den storsäljande håroljan som älskas av kunder och som passar alla hårtyper. Denna rutin kommer garanterat ge dig glänsande längder med långvariga resultat!

Missa inte att testa Moroccanoils nyheter som sätter den perfekta touchen på din hårvårdsrutin!
200ml 70ml
25ml 100ml
Moroccanoil
179 kr
70ml 200ml

Produkter från artikel