Naturlig skönhet för dina händer
2023-10-26
Med sitt fokus på växtextrakt, örter och andra naturliga ämnen som gynnar din hud har Origins länge varit en ikon inom skönhetsvärlden. De tar nu sin passion för det naturliga ännu längre genom att lansera sin senaste kollektion - återfuktande handkrämer för mjuka och friska händer. Kollektionen är resultatet av en noggrann urvalsprocess där naturliga ingredienser har kombinerats med en exklusiv blandning av eteriska oljor för att ge dina händer en sensorisk upplevelse utöver det vanliga.

Varje handkräm har utformats med ett specifikt syfte - att skapa lugn, vitalitet och friskhet.  Låt oss ta en närmare titt på de senaste tillskotten i Origins sortiment.Peace Of Mind Moisturizing Hand Cream är som en oas för torra och lite grövre händer. Med hela 93% naturliga ingredienser, inklusive vallmofröolja och växtbaserad glycerin, ger den omedelbar fukt och mjukhet. Den exklusiva blandningen av pepparmint, basilika och eukalyptus eteriska oljor hjälper dig att finna ditt inre lugn och skapar en avslappnande atmosfär i ditt dagliga liv.Ginger Moisturizing Hand Cream är berikad med ingefära, koriander och nejlika eteriska oljor, och den erbjuder inte bara omedelbar fukt och mjukhet med hjälp av vallmofröolja och växtbaserad glycerin, utan ger också en uppiggande och varm revitaliserande doft. Perfekt för att väcka dina sinnen när dina händer behöver extra kärlek.

Crisp Citrus Moisturizing Hand Cream passar de som längtar efter fräschör och uppfriskning är Crisp Citrus Moisturizing Hand Cream den ultimata lösningen. Den innehåller en blandning av apelsin, citron och spearmint eteriska oljor som ger en frisk känsla. Den använder naturens kraft med ingredienser som blomkålfröolja och växtbaserad glycerin för att göra dina händer mjuka, lena och omedelbart återfuktade. En perfekt följeslagare för att väcka torra händer till liv.Light Rose Moisturizing Hand Cream innehåller hela 94% naturliga ingredienser, är berikad med meadowfoam-fröolja och växtbaserad glycerin för omedelbar återfuktning och mjukgöring. Dess exklusiva rosensensoriska blandning av rosor, lavendel och mandarin ger en lätt, rosenskimrande doft. Ge dina händer den kärlek de förtjänar och njut av en mjuk, blommig doft som lämnar dig och dina händer känsliga och rosiga.

Ge dina händer en upplevelse utöver det vanliga och låt Origins vara din följeslagare för mjuka och friska händer varje dag. Upplev mer från Origins här.

Gåva
243 kr Rek.pris 260 kr
Gåva
243 kr Rek.pris 260 kr
Gåva
243 kr Rek.pris 260 kr
Gåva
243 kr Rek.pris 260 kr

Produkter från artikel