Motverka ålderstecken med nyheterna från Bagliora
2022-10-27
Bagliora – varumärket som kombinerar den senaste hudvårdsteknologin med rena, näringsrika ingredienser som antioxidanter, omegafettsyror, probiotika och vitaminer. Det svenska varumärket har utökat sitt sortiment av Clean Beauty med tre nya produkter; låt oss ta en titt på nyheterna inom anti-aging.Ge ögonområdet ett lyft

Brightening Eye Cream är en silkeslen och svalkande anti-age ögonkräm som jobbar dubbelt; Dess aktiva ingredienser minskar svullnad, rynkor och slapphet, samtidigt som de återfuktar och ljusar upp trötta ögonpartier. Berikad med cirkulationstimulerande koffein, upplyftande Beautifeye®, Bakuchion – naturens retinol, återfuktande hyaluronsyra och lätt persikofärgat havtornsextrakt, får ögonområdet ett omedelbart ljusare och mer föryngrat utseende.Återfukta på djupet, dag och natt

Till nyheterna hör förutom ögonkrämen även två fuktkrämer: Hydrating Light Cream och Nourishing Rich Cream. Den förstnämnda är en lätt men djupt återfuktande gelkräm som ger både omedelbar och långvarig fukt samt lyster till huden. Krämen är berikad med uppljusande C-vitamin, två sorters fuktgivande hyaluronsyra, strukturförbättrande kronärtskocka och E-vitamin. Krämen absorberas snabbt in i huden utan att efterlämna en fet känsla, vilket gör den perfekt som en bas under sminket.

Den andra krämen, Nourishing Rich Cream, är rikare i konsistensen och speciellt framtagen för att återfukta huden samt skydda och stärka hudbarriären mot kallt och torrt klimat – en perfekt vinterkräm alltså. Krämen innehåller bland annat hyaluronsyra, NG Kombuchka och omegafettsyror, som låser in fukt i huden samt ger ett fastare och klarare utseende. Krämen absorberas snabbt och fungerar utmärkt som nattkräm eller som både dag- och nattkräm för torr vinterhy.

Båda fuktkrämerna innehåller även anti-age peptiden Matrixyl® Morphomics, som aktivt reducerar ansiktets vertikala rynkor såsom arga rynkan i pannan, nasobiala veck och fina linjer kring ögonen.

Nyfiken på mer från Bagliora? Klicka här för att upptäcka hela sortimentet.

Produkter från artikel