Maxa glowet med sommarens veganska K-beauty-smink från CLE Cosmetics
2022-05-11
Äntligen har det hypade koreanska makeupmärket CLE Cosmetics landat hos oss på Bangerhead! Med produkter som är helt veganska och cruelty-free har de tagit skönhetsvärlden med storm.

Bakom CLE Cosmetics står ett dreamteam av konstnärer, designers och proffs som är dedikerade till tron att skönhet ligger i att omfamna ditt naturliga jag. Här är produkterna du absolut inte får missa som skapar din perfekta glowiga look!

“Best products are ones that nurture your most natural state”Steg 1: Glowy bas med CCC CREAM

CLEs CCC CREAM är en lätt allt-i-ett-primer och foundation som skapar glowet från dina drömmar! Med hjälp av SPF50 skyddar du din hud samtidigt som denna superhjälte smidigt smälter in i huden. Resultatet? En underbart återfuktad bas med lätt och byggbar täckning som förbättrar hudens vitalitet med en oemotståndligt glow!Steg 2: All-around kiss med MELTING LIP POWDER

En unik och multifunktionell produkt som du kan applicera på både läppar, ögon och kinder. MELTING LIP POWDER är ett pigmenterat pulver som förvandlas till flyrande när det kommer i kontakt med huden och ger långvarig färg med en djup, matt finish. En produkt du alltid kan lite på on-the-go!

Steg 3: Blända omgivningen med ESSENCE MOONLIGHTER CUSHION

Denna kompakta highlighter med pärlpulver skapar garanterat glowet alla kommer prata om. Med en fuktgivande essens och mjuk struktur, som lätt absorberas, är denna lysande stjärna enkel att jämnt fördela för långvarig och byggbar lyster.Steg 4: Get the gloss of your dreams med LIP CARE TRIO

Med en underbar uppsättning av tre återfuktande läppbehandligar kan du förevigt vinka hej då till torra läppar! LIP CARE TRIO har en exfolierande peeling, en skyddande olja och ett läppglans. Det har aldrig varit enklare att get your gloss – upptäck super-trion idag!

Alla CLEs produkter är baserade på den senaste koreanska skönhetsteknologin och är effektiva, giftfria samt etiskt tillverkade. Passa på och klicka hem sommarens måsten!
Gåva
CLE Cosmetics
399 kr
Gåva
CLE Cosmetics
Tillfälligt slut
349 kr
Gåva
CLE Cosmetics
269 kr
Gåva
CLE Cosmetics
549 kr

Produkter från artikel