Love on top: Guide till Valentine’s-makeup-look!
2022-02-03
Äntligen är din ultimata guide för den perfekta sminkrutinen här inför Valentines day - och alla andra dagar du vill ge din look extra kärlek! Scrolla vidare och hitta dina nya absoluta favoriter bland bästsäljarna.All eyes on you! Med Lancôme Lash Idole Mascara och Artliner skapar du enkelt it-looken. Nå nya höjder med mascarans gamechanger-borste som separerar och lyfter fransarna samtidigt som den banbrytande formulan ger en fjäderlätt känsla – utan klumpa upp till 24 timmar. Kombinera med Lancôme Artliner som sätter pricken över i:et på en intensiv ögonlook. Denna flytande eyeliner är enkel att applicera och ger en definierad linje till din ögonfransrad.


Bye bye bags! By Terry's Hyaluronic Hydra-Concealer återfuktar, slätar ut och stramar upp det känsliga området runt ögonen. Nu är mörka ringar bara ett minne blott med denna superstjärna som raderar tecken på trötthet och ger en långvarig strålande finish!Want it all? Då är ILIA Multi-Stick ett självklart val i sminkrutinen. Denna mångsidiga produkt för läppar, kinder och ögon har en mjuk och krämig konsistens. Ge naturlig liv till din bas med denna superhero som värmer upp alla hudtoner och skapar en fräsch och vacker finish.

Get your glow on! Iconic Londons Illuminator får alla på fall. Med dessa glimrande veganska droppar, som kan läggas i din foundation, primer eller fuktkräm, strålar du som aldrig förr! En highlighter som smidigt glider på huden för ett lätt och blendbart glow.

Passa på och ge din sminkrutin extra kärlek med de älskade storsäljarna som garanterat tar din look till nästa nivå!
Lancôme
326 kr Rek.pris 355 kr
Great Deal
265 kr Rek.pris 295 kr
ICONIC LONDON
377 kr Rek.pris 455 kr
All Of Me I Put A Spell On You
389 kr Rek.pris 419 kr
Gåva
380 kr

Produkter från artikel