L'Occitane: Hitta en ansiktsrengöring som passar dig
2024-03-05
En bra hudvårdsrutin börjar alltid med en ansiktsrengöring – men ibland kan det vara svårt att veta vilken man ska välja och vad de egentligen gör.

L'Occitanes ikoniska shea-serie har kompletterats med tre vårdande rengöringar. Vi guidar dig genom de vårdande skatterna – som definitivt får dig att glömma torr och irriterad hud.Shea Cleansing Milk: Återfuktande och skonsam rengöring

Shea Cleansing Milk har en mild formula, berikad med vårdande sheasmör. Utöver att serien är omtalad för sina återfuktande egenskaper så är den också pH-balanserad. När rengöringsprodukter har ett pH-värde som är för surt eller för alkaliskt kan de störa hudens naturliga balans och orsaka irritation, torrhet eller överproduktion av olja.

Applicera på torr hud genom att massera in för att lösa upp make-up och orenheter. Undvik ögonområdet. Du lämnas med en ren och återfuktad hud som inte känns stram och torr.L'Occitane Shea Micellar Water: Effektiv och mild rengöring

För den som söker effektivitet och mildhet i ett enda steg är Shea Micellar Water det perfekta valet. Denna micellära vattenbaserade rengöringsprodukt är berikad, som de andra, med sheasmör och apelsinblomma, som har mjukgörande och återfuktande egenskaper.

Fukta en bomullsrondell med micellärvattnet och svep sedan över ansiktet, ögonen, läpparna och halsen. Den avlägsnar effektivt smuts, olja och makeup samtidigt som den återfuktar och lugnar huden. Den behöver inte sköljas av.L'Occitane Shea Cleansing Cream: Löddrande ansiktsrengöring

Om du är ute efter ett rikt lödder av skum kan L'Occitanes Shea Cleansing Cream vara något för dig. Även denna mjukar upp huden samtidigt som den tar bort smuts och orenheter utan att torka ut. Serien bjuder även på en dov, men lyxig doft av apelsinblomma som ger dig en avkopplande och rogivande stund.

Applicera på fuktig hud och massera in med cirklande rörelser på ansikte och hals. Undvik kontakt med ögonen.


L'Occitane Shea Hand Cream: Handkrämen alla pratar om

Vi kan ju inte prata Shea utan att också slå ett slag för ikoniska Shea Hand Cream. Denna superhjälte har cirkulerat runt på sociala medier på senaste – och vi förstår varför. Nu har favoriten fått en uppfräschning med en fin ny design. Trots den yttre förändringen fortsätter den att erbjuda samma högkvalitativa formula som tidigare, med sheasmör som återfuktar och skyddar händerna mot torrhet och sprickor.
Great Deal
150ml 30ml
L'Occitane
79 kr Rek.pris 109 kr

Produkter från artikel