Lancôme Génifique – fuktgivande hudvård mot de första ålderstecknen
När det kommer till anti-aging talar resultaten sitt tydliga språk om en produkt fungerar eller inte. Det är just därför vi inte kan få nog av Lancômes serie Génifique!

Du kanske redan upplevt kraften i det ikoniska Advanced Génifique serum. Nu har bästsäljaren fått sällskap av ett nytt serum med två koncentrat, utformat för att förnya och föryngra huden på ett skonsamt sätt.Nyhet! Serum med dubbelt koncentrat

Lancômes ikoniska serum har fått ett nytt kraftverk av probiotika! Génifique Sensitive Renovation är ett fantastiskt anti-aging serum för alla hudtyper, idealt för dig med känslig och reaktiv hud. Serumet innehåller samma hjälteingredienser som originalserumet men är dessutom berikad med ytterligare ett koncentrat bestående av E-vitamin och ferulsyra. Eftersom de två koncentraten hålls separerade tills första användningen håller de högsta kvalitet.

Redan efter sju dagar kan du märka en klar förbättring av hudens kvalitet. Huden upplevs yngre med en förbättrad lyster och en jämnare hudtextur. Synligheten av porer och rodnad reduceras. Vi älskar den lätta formulan som smälter in i huden och lämnar den silkeslen!Färre rynkor med probiotika - så funkar det!

Med ett unikt system av hudegna mikroorganismer jobbar Génifique-produkterna för att stärka hudens mikrobiom, det vill säga hudens egen flora av goda bakterier. Om ditt mikrobiom är i obalans kan du få hudproblem som akne, irritation eller torrhet. Génifique innehåller en unik sammansättning med sju prebiotiska och probiotiska extrakt som håller din hud i balans och verkar för att ge dig ungdomligt strålande hud.
Gåva
50ml 75ml
635 kr Rek.pris 830 kr
Gåva
Nyhet
710 kr Rek.pris 770 kr

Produkter från artikel