Lancôme Foundation Guide
2024-02-20
Vad är egentligen skillnaden på Lancômes foundations och concealers? Vi guidar dig genom deras unika egenskaper så du kan hitta den som passar dig bäst.

Vi vet hur frustrerande det kan vara att hitta rätt foundation som ger önskad mängd täckning och samtidigt matchar den egna hudtypen. För att underlätta letandet har vi sammansatt en guide som hjälper dig välja rätt Lancôme-foundation för din hud.Du har oljig hy och vill ha medium till full täckning

Känner du att din hy under dagens gång blir glansigare än du önskat, att sminket känns som ett lager ovanpå huden i stället för att smälta in? Om du har en oljig, aknebenägen eller kombinerad hudtyp är Teint Idole Ultra 24 Hour Long Wear Foundation och Teint Idole Ultra Wear Stick dina säkraste kort. Bägge ger dig medium till full täckning som håller huden matt och sammetslen hela dagen. Den förstnämnda innehåller dessutom oljeabsorberande Perlite och Silica, som säkerställer en matt finish utan att resultatet blir kakigt.Du har en torr hud som behöver fukt

Teint Idole Care & Glow serumfoundation innehåller återfuktande hyaluronsyra samt utjämnande och lystergivande mandelsyra, som vårdar huden både omedelbart och långsiktigt. Den fjäderlätta formulan byggs enkelt upp till medium täckning med en hälsosam, naturlig lyster. En annan favorit för normala till torra hudtyper är Teint Miracle, som även den ger en återfuktad känsla utan att bli för matt eller glansig.Utöver foundation spelar även concealer en stor roll i att få till den perfekta basen.


Du vill ha en vårdande och lystergivande concealer

Nyheten Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer har en vårdande och lystergivande formula, med medium täckning, som lämnar huden återfuktad och strålande, utan att hamna i linjer. Tack vare samspelet av ingredienser som hyaluronsyra , peptider och ceramider så behöver du inte kompromissa, nu har du hudvård och smink i ett.


Du vill ha en vårdande matt concealer

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer har en naturligt matt finish som återfuktar och vårdar huden, vilket är extra viktigt när den används för att täcka diverse plitor eller för att ljusa upp det känsliga ögonområdet. Vårt bästa tips för en perfekt basmakeup? Börja med foundation och gå sedan in med concealer endast där det behövs, för att undvika onödiga lager makeup på samma område.
Great Deal
02 Lys Rose
422 kr Rek.pris 575 kr
Great Deal
005 Beige Ivoire 010 Beige Porcelaine
454 kr Rek.pris 625 kr
Great Deal
281 kr Rek.pris 425 kr

Produkter från artikel