Kicka igång året med en ikon av stjärnstatus
2022-01-10
Ett nytt år är här och det är dags att börja på en ny kula – men har din hy verkligen fått chansen till en omstart? Troligen känns det lägligt att skapa ett förnyat och fräscht utseende. Scrolla vidare för att upptäcka den ikoniska krämen Crème de La Mer som ger din vintertrötta hy nytt liv!Hudvårdsmirakel

Genom en fermenteringsprocess som förvandlar havsalger och andra rena ingredienser kom Miracle Broth till – och blev La Mer’s grundare Dr Max Hubers uppenbarelse då mirakelbrygden lyckades förändra utseendet på hans brännskadade hud. Det cellförnyande elixiret, som är hjärtat i alla La Mer's produkter, kan även ge dig den förvandling du önskar!

La Mer's mirakelkräm Crème de La Mer har fått stjärnstatus då den visat sig ha mirakulösa egenskaper. Denna lyxiga fuktbomb, som är fullproppad med Miracle Broth, lindrar känslig hud och ger en strålande finish.Nytt år, Ny hy!

Den lyxiga och fylliga krämen ger fukt åt den allra torraste huden. Tack vare Crème de La Mer behöver rynkor, porer och fina linjer bara vara ett minne blott!

Gör så här: Ta en klick av Crème de La Mer mellan fingrarna och värm upp tills den blir genomskinlig för att aktivera Miracle Broth. Applicera sedan krämen genom att pressa in den i ansiktet och på halsen, morgon och kväll, i samband med din vanliga hudvårdsrutin.

Passa på att kicka igång det nya året med La Mer's ikoniska hudvårdsstjärna!
Gåva
30ml 60ml

Produkter från artikel