Julklappsguide: lyxiga beauty-klappar till någon som du tycker om

Julklappsguide: lyxiga beauty-klappar till någon som du tycker om

Vill du skämma bort någon lite extra i år? Varför inte satsa på en ultralyxig beautyklapp som kan sätta guldkant på din favoritpersons liv som hen kanske inte hade unnat sig själv! Vi har valt ut fem favoriter som passar perfekt under granen.

Rituals the Ritual of Ayurveda Balancing Ceremony

Den perfekta klappen till någon du tycker om som behöver unna sig själv lite avslappning är ett komplett spakit med alla produkter som kan behövas för att bli mjuk, återfuktad och lugn i sinnet.

MOR Emporium Classics Home Diffusers Kit Blood Orange

En lyxig rumsdoft kan få vilken skrubb som helst att kännas mer hemtrevlig, och ännu bättre blir det så klart om den kommer i form av en elegant diffuser i klassiskt stilren design. Med detta kit får du behållare, stickor och doft som kan fyllas på så att din presentmottagare kan tänka på dig även långt efter att julen städats ut.

bareMinerals Gen Nude Lip Vault

Känner du någon som älskar nudefärgade läppar och är en sucker för att testa nya läpp-produkter? Varför inte slå på stort och slå in 20 av bareMinerals populäraste nude-produkter som en klapp till någon du tycker om. Kittet innehåller fullstora produkter med fyra olika effekter, från mjukaste gloss till högblankt lack, så att mottagaren kan vara säker på att alltid ha den perfekta läppisen till alla looks.

ghd Dry & Style Luxury Gift

Är bara det bästa gott nog för din älskling i år? Varför inte unna henne eller honom de ultimata stylingprodukterna i en lyxigt guldfärgad specialutgåva som skulle kunna göra vem som helst grön som Grinchen av avund! ghd:s Air Dryer och Gold Styler används av frisörer världen över, och är sedan länge storfavoriter bland beautynistas med krav på hög kvalitét. 

YSL Black Opium EdP Limited Edition

Denna moderna twist på YSL:s klassiska doft Opium som dessutom blivit klädd i en vacker limiterad flakong finns det inte många parfymkonnässörer som skulle tacka nej till. Och utöver att njuta av väldoften kommer den som fått gåvan dessutom att bli påmind om dig varje morgon när hen sprutar på sig sin parfym som bonus!

Shop the article

Share