Hudvårdsrutinen som återupplivar glåmig hy
2022-12-16
Känns din hy livlös och stram? Då är det dags att satsa på en riktigt lystergivande hudvårdsrutin. Det danska varumärket Nuori, som på finska betyder ung och fräsch, skapar skönhetsprodukter med färska och potenta ingredienser som verkligen presterar. Denna kompletta kvällsrutin fokuserar på att skapa just en ung och fräsch hy, och redan efter en natt kommer du märka av en helt nyfunnen lyster.En bra hudvårdsrutin börjar alltid med rengöring, och en riktigt bra sådan finner du i Nuori Vital Foaming Cleanser. Den härliga formulan ger en ren känsla, utan att torka ut huden. Inte nog med att den avlägsnar smink och orenheter, den antioxidantrika formulan hjälper även att dämpa rodnad och irritation på lång sikt. Applicera en till tre pumpar på torr hud, massera försiktigt tills ett krämigt skum skapas och skölj med ljummet vatten.När huden är rengjord är det dags för Nuoris senaste lansering att ta plats; Gentle Glow Tonic är en milt exfolierande toner som är skonsam nog att användas varje kväll. Döda hudceller som samlats på hudytan är en av de vanligaste orsakerna till glåmig hy, och leder ofta till att huden kan kännas stram och att ålderstecken syns tydligare. När dessa döda hudceller avlägsnas får nya hudceller möjligheten att ta sig upp till ytan, vilket ger en glowig och spänstig hud som ser yngre ut. Tonern exfolierar huden med hjälp av skonsamma PHA- och AHA-syror, som förutom att förbättra hudton och -textur även stödjer hudens cellförnyelse, för minskade ålderstecken.

Applicera på rengjort ansikte med en bomullsrondell och låt sjunka in innan du fortsätter med nästa steg.Efter exfolieringen är det extra viktigt att tillföra fukt till huden. Vital Repair Serum är en utmärkt produkt för en torr eller fuktfattig hud, som kanske kommit i obalans på grund av väderomslag eller stress. Efter serum gillar vi att återfukta huden ytterligare med hjälp av Protect+ Facial Cream, som ger omedelbar och långvarig fukt till huden samtidigt som den stärker dess barriär.

Med denna kvällsrutin kommer du märka hur din hud får ett friskare glow för varje dag som går. Kom bara ihåg att endast använda tonern kvällstid och att använda solskydd på dagarna, oavsett årstid, eftersom AHA-syror gör huden mer solkänslig.

Upptäck allt från Nuoris naturliga och effektiva hudvård här.
Great Deal
232 kr Rek.pris 325 kr
Great Deal
224 kr Rek.pris 299 kr

Produkter från artikel