Hudvårdsrutinen för honom – fyra enkla steg
2022-10-07
Män och kvinnors hud och hudvårdsbehov skiljer sig oftast åt, även om behovet av vårdande rutiner är lika viktigt för oss alla. Exempelvis är huden hos män vanligtvis något grövre, har en högre sebumproduktion samt en större tendens att få förstorade porer.

För att göra det enklare att hitta rätt hudvård som svarar på dessa behov har vi skapat en smidig rutin med enbart fyra produkter, som passar de flesta män. Testa själv, eller rekommendera till din partner, bror, kompis eller pappa. Eller varför inte ge bort hela rutinen som en lyxig gåva?Clarins Men Exfoliating Cleanser är en krämig 2-i-1 ansiktsrengöring som är utvecklad specifikt för den manliga huden. Den avlägsnar smuts, döda hudceller och överflödig olja från huden, samtidigt som små korn av naturligt lavapulver och salicylsyra exfolierar huden och rengör porerna på djupet. Huden lämnas ren, mjuk och fri från överflödiga oljor.

Massera produkten försiktigt med cirkulära rörelser på fuktig hy.Jorgobé Niacinamide Serum är en favorit som vi tycker alla borde ha i sitt badrumsskåp, och passar perfekt för en manlig hud med benägenhet till förstorade porer. Serumet innehåller ett högt koncentrat av niacinamid, som passar så gott som alla hudtyper och är en av de bästa ingredienserna för exempelvis förstorade porer och pigmenteringar. Den härliga gelkonsistensen har även en lugnande effekt och lämnar huden mjuk och följsam.

Applicera en liten mängd i hela ansiktet, efter rengöring.Trots att männens hud i regel är grövre, behöver ändå den tunnare huden kring ögonen specifik vård. Clarins Men Energizing Eye Gel innehåller uppiggande koffein och escin av hästkastanj som minskar synligheten av påsar och mörka ringar under ögonen. Efter en tid av daglig användning kommer du märka en slätare och piggare hud under och kring ögonen. Den svala metallapplikatorn ger en svalkande känsla för en omedelbar alert känsla.

Tryck ut en liten mängd produkt och dra metallapplikatorn tre gånger, inifrån och ut, under vardera öga.Hos män saktar vanligtvis kollagenproduktionen ner vid en tidigare ålder och rynkorna som skapas blir vanligtvis djupare än hos kvinnor, vilket med andra ord innebär att det aldrig är för tidigt att börja jobba mot ålderstecken. FILORGA Time-Filler 5 XP Cream fungerar som både dag- och nattkräm för normal till torr hy. Dess kraftfulla ingredienser jobbar för att effektivt minska synligheten av fem olika typer av rynkor: mimiska rynkor, djupa linjer, ytliga linjer, halsrynkor och torrhetslinjer.

Applicera i hela ansiktet och på halsen som ett avslutande steg i din hudvårdsrutin.
Great Deal
Gåva
300 kr Rek.pris 405 kr
Great Deal
Selling fast
152 kr Rek.pris 280 kr
Great Deal
616 kr Rek.pris 870 kr

Produkter från artikel