Höstens hetaste doftnyhet från Molton Brown
Molton Brown firar sitt 50-års jubileum med en ny, ikonisk doftkollektion: Neon Amber. De beroendeframkallande orientaliska noterna är en hyllning till den traditionella doften av bärnsten, amber. Precis som alltid tillverkas produkterna i England och är cruelty-free.

Neon Amber skapade med inspiration av branschens mest legendariska doft: Amber 83 från 1889 av det legendariska parfymhuset De Laire. När Molton Browns parfymör började utforma doften gjorde han det med syfte om att skapa en doft som han själv ville bära. Med ledorden var mod, intensitet och passion skapades en oemotståndlig kollektion. Neon Amber passar både dig som är nyfiken på att testa och du som är ett inbitet fan av orientaliska dofter.Väldoftande kollektion med vanilj och amber

I stället för klassisk vanilj får du en dos tonka, för en sensuell, krämig och komplex kärna. Neon Amber Eau de Toilette öppnar med ljus mandarin och rosépeppar som förstärks av cederblad. Du får dessutom en modern touch av växtextraktet cistus med färsk ambroxan som ger en varm känsla. I kollektionen finns också Neon Amber Bath & Shower Gel som innehåller Molton Browns ikoniska duschgel, nu med den ljuvliga doften av mandarinolja, tonka-absolute och ambroxan. Matcha med Neon Amber Body Lotion, en lättviktig och väldoftande formula som snabbt sjunker ned i huden.
-20%
Gåva
Nyhet
800 kr Rek.pris 1 000 kr
-20%
Gåva
Nyhet
208 kr Rek.pris 260 kr
-20%
Gåva
Nyhet
272 kr Rek.pris 340 kr

Produkter från artikel