Hitta rätt rengöring för din hudtyp
2021-03-26
Efter en lång vinter kan det vara bra att se över sin rengöringsrutin och vårstäda huden. Låt oss visa dig vägen till mjuk, ren och härligt strålande hud med några av vårens nya cleansers och ansiktsvatten. Genom att tvätta ansiktet morgon och kväll ger du din hud de bästa förutsättningarna. Med Clarins stora utbud kan du välja rengöring efter vilken formula du föredrar och vilken hudtyp du har. I det första steget avlägsnas makeup, orenheter och föroreningar från huden. Använd därefter ett ansiktsvatten för att balansera huden och återställa PH-värdet. Spana in vår guide nedan för att hitta rätt rengöring för dig!

Normal till torr hud

Steg 1. Gentle Renewing Cleansing Mousse är en underbart löddrande ansiktsrengöring som rengör huden på djupet med en milt exfolierande effekt från extrakt av tamarind, som innehåller AHA-syra. Den skonsamma formulan torkar inte ut huden och växtextrakt verkar gör att huden känns mjuk och återfuktad efteråt.

Steg 2. Hydrating Toning Lotion är ett skonsamt ansiktsvatten som känns uppfriskande på huden och efterlämnar en len och smidig känsla. Växtextrakt hjälper till att återfukta och bevara hudens mjukhet. Svep över ansiktet för att bli redo för efterkommande serum/fuktcreme!Torr eller känslig hud

Steg 1. Total Cleansing Oil är en effektiv rengöringsolja som snabbt löser upp orenheter och makeup, till och med vattenfast smink! Den behagliga oljetexturen känns sammetslen på huden och omvandlas vid kontakt med vatten till en mjölkig emulsion som är enkel att skölja av. Den näringsrika formulan med bland annat ekologisk gentiana och citronmeliss gör huden underbart mjuk samtidigt som moringaextrakt tar bort föroreningar från huden.

Steg 2. Soothing Toning Lotion är det ultimata ansiktsvattnet för torr och känslig hud. Gelformulan känns behaglig mot huden och bevarar fukten. Hudens mikrobiom balanseras samtidigt som echinacea- och kamomillextrakt verkar lugnande. Rutinen blir komplett med serum/fuktcreme.Kombinerad till oljig hud

Steg 1. Purifying Gentle Foaming Cleanser är en djuprengörande ansiktstvätt som är särskilt anpassad till en kombinerad till fet hud. Med ett rikt skum rengör den huden på djupet och tar bort överskottstalg utan att rubba balansen. Älggräsextrakt hjälper till att rengöra huden och minskar synligheten av porerna. Den uppfriskande cleansern innehåller även små rengörande exfolierande pärlor, som gör huden klar och strålande.

Steg 2. Purifying Toning Lotion är ett lätt ansiktsvatten som med en vattenlik konsistens ger din hud en fräsch känsla, redo för nästa steg i rutinen. Extrakt älggräs- och trollhassel hjälper till att rena huden på djupet och minimera porerna.

Tips! Glöm inte att peela huden för att få fram extra mycket glow. När du exfolierar huden får du bort gamla döda hudceller från hudytan så att nya, fräscha celler kan produceras. Testa till exempel Clarins uppfriskande Fresh Scrub, djuprengörande Pure Scrub eller oljepeelingen Comfort Scrub.
Great Deal
Gåva
255 kr Rek.pris 340 kr
Great Deal
Gåva
263 kr Rek.pris 340 kr
Great Deal
Gåva
236 kr Rek.pris 315 kr

Produkter från artikel