Hitta rätt MAC Cosmetics-foundation - oavsett hudtyp
Hur ser din basmakeuprutin ut? Lite concealer under ögonen och en stor kopp kaffe, kanske? Ta din basrutin till en ny nivå! Du behöver bara tre stycken produkter anpassade till just din hudtyp. Vi listar våra favorit-trios från MAC Cosmetics. Scrolla ner för att hitta våra rekommendationer för såväl torr och trött som oljig hy.Håll din oljiga hy i schack

Blir du blank i pannan under dagen? Då är det oljefria MAC Cosmetis Studio Fix Fluid din bästa kompanjon! Denna bästsäljare ger en matt look och täcker orenheter, pigmentfläckar, porer och röda prickar i ett kick. Para ihop med Studio Fix 24H Concealer för att sudda ut eventuella ojämnheter och fixera din makeup med den ikoniska ansiktssprayen Prep + Prime Fix+.Piggare look på nolltid

Känns huden torr, trött och glåmig? Om inte den starkaste koppen kaffe biter på dina mörka ringar, rekommenderar vi MAC Cosmetics Fast Response Eye Cream. Applicera krämen under din basmake och du får en klar, naturlig lyster för hela ögonområdet. Använd sedan MAC Cosmetics Face and Body Foundation för att skapa en felfri och satinfinish som återfuktar huden och håller hela dagen. Dölj de mörka ringarna med Pro Longwear Concealer som kan byggas upp från medel till full täckning.Oljig T-zon?

Har du kombinerad hy? Om du lätt blir blank i T-zonen kan du med fördel börja din rutin med att applicera Prep + Prime Skin som hjälper till att dölja rodnader och ger en jämn hudton.

Är du som oss och är ofta på språng, vill vi även tipsa om MAC Cosmetics Studio Fix Powder Plus Foundation som är en matt, fast foundation i puderform. Den täcker orenheter, pigmentförändringar, porer och röda områden så du får en jämn och felfri finish. Pudret är medium till fullt täckande och är perfekt att ha med i väskan tack vare sin kompakta och praktiska förpackningen!

Som alltid är Prep+Prime Fix+ din bästa kompis. Vill du hålla din hy matt hela dagen rekommenderar vi Fix+Matte!
-33%
C1 C2
277 kr Rek.pris 415 kr
Original Coconut
MAC Cosmetics
210 kr Rek.pris 220 kr
-12%
228 kr Rek.pris 335 kr
Gåva
263 kr Rek.pris 350 kr
-14%
MAC Cosmetics
158 kr Rek.pris 230 kr
147 kr Rek.pris 220 kr
Nc 15
217 kr Rek.pris 335 kr

Produkter från artikel