Hitta lyxiga skönhetsgåvor till mors dag
2023-05-10
Har du fortfarande inte hittat en fin mors dags-present? Upptäck våra lyxiga gåvoset med härliga skönhetsgåvor i vackra förpackningar. Perfekt för att överraska din mamma, farmor eller en annan viktig kvinna i ditt liv. Eller varför inte unna dig själv?

Till makeupfantasten

By Terry är kända för sina lystergivande basprodukter. I Terryfic Glow Prime & Set Duo får du allt du behöver för att skapa en perfekt glowig bas. Kitet innehåller bästsäljarna Hyaluronic Hydra Primer i resestorlek och Hyaluronic Pressed Hydra-Powder i fullstorlek, allt levererat i en dekorativ presentask.

Till doftälskaren

Ett doftljus är alltid en uppskattad present. Ellis Brooklyn Fable är en av våra favoriter med en ljuvlig doft av neroli, kaprifol och amber. Vill du ge bort en parfym men har svårt att välja doft? Satsa då på ett discovery set där mottagaren själv kan mixa och matcha för att skapa sin egen unika doftkombination med hjälp av layering. Lyxiga Jo Malone Cologne Collection samlar varumärkets favoriter i en fin presentask.

Till hudvårdsnörden

Överraska med ett K-beauty-kit från Dr Ceuracles omtyckta Vegan Kombucha-serie. De fyra produkterna är boostade med fermenterat te för att förnya huden. Om du istället vill bjuda på en spa-behandling kan du satsa på Omorovicza Queen Regime Set inspirerad av Budapests berömda badkultur. Kitet innehåller de hyllade Queen-produkterna som ger huden en boost med aktiva ingredienser.

Till nyblivna mamman

Ute efter en gåva till de nya föräldrarna? Björk Växa Box är en supersöt presentask med milda produkter för babyns ömtåliga hud och gulliga badleksaker.
Baby Gift Set från Maria Åkerberg är det perfekta kitet till den nyblivna mamman, med ekologiska produkter passar både babyn och hela familjen.


Ute efter något annat? Upptäck fler skönhetsgåvor och kit nedan.

Produkter från artikel