Här är krämen som förkortar din skönhetsrutin med fem steg
2024-02-14
Är du också trött på att ha 5 olika produkter i badrumsskåpet, eller drömmer du kanske om en snabb och effektiv skönhetsrutin? Här är allt du behöver veta om Peter Thomas Roth nya Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer.

Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer är svaret på dina hudvårdsböner. Den passar till normal till torr hud och ger fem behandlingar i ett. Den rika och lyxiga formulan erbjuder en allt-i-ett-lösning för att ge din hud fasthet, jämnhet, exfoliering, återfuktning och en lugnande effekt - allt i ett enda steg. Vi guidar dig genom de fem fantastiska sätten denna kräm kan förändra din hud.1. Reducerar linjer och rynkor

Banbrytande Firma-CELL-5 Peptide Complex är nyckeln för att motverka ålderstecken och förbättra hudens elasticitet. Denna kraftfulla formula minskar synliga fina linjer och rynkor, samtidigt som den förbättrar hudens fasthet.

2. Exfolierande egenskaper

Dessutom innehåller krämen en blandning av betahydroxisyror (BHAs) som ger ytterligare kemisk exfoliering för att förnya huden. BHAs tränger djupare in i huden för att avlägsna döda hudceller och rensa porerna, vilket gör att andra produkter absorberas bättre.

3. Jämnar ut hudtonen

I en kraftfull kombination av vitamin C tillsammans med mjölksyra och maleinsyra, två typer av alfahydroxisyror (AHA) som finns i många exfolieringar, hjälper krämen till att ljusa upp mörka fläckar och minska uppkomsten av nya ojämnheter. Med regelbunden användning, minskar synligheten av pigmenteringar och du lämnas med en mer jämn och klar hud.

4. Fuktgivande ingredienser

Självklart får du också en intensiv fuktboost med den unika sammansättningen av hyaluronsyra, kollagen, avokado- och kokosolja samt ceramid NP. Dessa näringsrika ingredienser ger din hud en smidig och återfuktad känsla under lång tid.5. Lugnar och balanserar huden

Slutligen, för att lugna huden och minska rodnad och irritation, är krämen berikad med ingredienser som echinacea, grönt och vitt te-extrakt. Dessa lugnande ämnen hjälper till att balansera och återställa huden till sitt bästa tillstånd.

Hur applicerar jag Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer?

Du kan använda krämen varje dag, som dag- och nattkräm. Applicera på rengjord hud, på ansikte, hals och dekoltage.

Kan jag kombinera krämen med något annat?

Om du är ute efter ännu mer glow och återfuktning – börja med att rengöra ansiktet med Anti-Aging Cleansing Gel, som är en lätt exfolierande rengöringsgel som effektivt avlägsnar make-up och orenheter. Applicera sedan ett serum, som Water Drench Hyaluronic Glow Serum och avsluta sedan med Ultimate Solution 5 Multitasking Moisturizer.
Great Deal
716 kr Rek.pris 895 kr
Great Deal
707 kr Rek.pris 955 kr
Great Deal
Peter Thomas Roth
Tillfälligt slut
389 kr Rek.pris 525 kr

Produkter från artikel