Här är de perfekta gåvorna till mors dag
2024-05-07
Parfym är oftast en uppskattad present. Vi har listat våra favoriter som passar perfekt som en mors dag-gåva.

Morsdag närmar sig och det kan vara dags att hitta något fint att ge. Vi har listat våra fyra favoritparfymer som är lätta att älska – och som pricken över i, passar perfekt til sommaren.Vi älskar sommaren så vad passar inte bättre än en parfym som påminner om säsongen självt? Sunlit Clementine & Vetiver Eau de Parfum från Molton Brown bjuder på lätta citrusnoter av clementin och mandarin, som möter varma undertoner av rökig Bourbon-vetiver. En unik doft som är lätt att älska.

Nya Malibu Beach från CLEAN är en limited edition-parfym som passar perfekt för sommarens alla tillställningar. Denna fräscha cocktail av saltad kokosnöt och bergamott harmoniserar med vaniljorkidé och söt mysk – kan det bli mer somrigt än så?Kanske har din mamma redan en välutvecklad doftgarderob? Här kommer då ett säkert kort. Light Blue Summer Vibes är en limited edition från Dolce & Gabbana som har en älskvärd blandning av citrus, cederträ och persika. 

Om du vet att din mamma gillar lite kryddigare feminina dofter är Crystal Noir från Versace ett självklart val – som vi älskar. Fyllig mysk och apelsinblomma toppas med spännande noter av peppar, kardemumma och ingefära.
Great Deal
Nyhet
90 ml 50 ml
1 312 kr Rek.pris 1 640 kr
Great Deal
Nyhet
CLEAN
Tillfälligt slut
476 kr Rek.pris 595 kr
Great Deal
Nyhet
1 264 kr Rek.pris 1 580 kr
Gåva
Nyhet

Produkter från artikel