Hållbara makeupfavoriter från Yves Saint Laurent
2023-03-22
Är du trött på smink som smular, stramar eller rör på sig under dagens gång? Då får du inte missa dessa sminkfavoriter från Yves Saint Laurent, som levererar hållbarhet i upp till 24 timmar.All Hours foundation från Yves Saint Laurent är en flytande foundation som ger medel till full täckning, utan att huden känns torr eller makeupen blir kakig. Formulan är berikad med superingrediensen hyaluronsyra, som inte enbart återfuktar när produkten ligger på huden utan som även jobbar långsiktigt på huden. Jobba in produkten med fingrarna för naturlig, medel täckning. Om du däremot vill ha en heltäckande finish rekommenderar vi att du använder en sminkborste eller makeupsvamp.

Osäker på vilken nyans som passar dig? Nyanserna är namngivna för att du enkelt ska hitta den perfekta matchen för din hudfärg och underton. De är indelade i olika huvudgrupper (L: Light, M: Medium, D: Dark) samt undertoner (C: Cold, N: Neutral, W: Warm), och därefter numrerade enligt mörkhetsgrad från 1 till 9. Nyansen LW9 är alltså den mörkaste nyansen i gruppen Light och har en varm underton.

Vill du ha lite extra kontroll över oljeproduktionen i huden under dagen? Avsluta med All Hours Setting Powder för lätt täckning och en nermattad finish.Mascara är en av de sminkprodukter som vi verkligen vill ska se lika bra ut i slutet av dagen som när vi applicerat dem. Få saker är så tråkigt som att upptäcka att mascaran smulat under ögonen och skapat en oönskad panda-effekt. Med Lash Clash är detta scenario lyckligtvis ett minne blott: den irisberikade formulan ger fransarna hållbar, intensiv färg och maximal volym utan att smula eller suddas ut under dagen. Vill du ha en mer naturlig effekt? Testa den nya, bruna nyansen.

Ute efter mer makeup som verkligen levererar? Spana in Yves Saint Laurents hela sortiment här.
Great Deal
Yves Saint Laurent
360 kr Rek.pris 450 kr
Yves Saint Laurent
358 kr Rek.pris 650 kr
Great Deal
360 kr Rek.pris 450 kr
Great Deal
Yves Saint Laurent
497 kr Rek.pris 650 kr

Produkter från artikel