Håll ditt blonda hår fräscht hela sommaren med Blond Absolu
2021-06-04
Kérastase Blond Absolu är den ultimata serien för ALLA med blont hår! Oavsett om ditt hår är ljusblont, mörkblont eller slingat passar produkterna dig. Ett hår som är blekt kräver alltid lite extra omvårdnad för att se friskt och glansigt ut. Kanske behöver du ett lila schampo för att mota bort oönskade gula toner eller en intensivt återfuktande mask för att återfå mjukheten efter en blekning. Med Blond Absolu kan du vara säker på att ditt blekta hår får den bästa behandlingen!Återfuktande rutin för alla med blont hår

Bain Lumière är ett lystergivande schampo som fräschar upp och ger näring till blekta, blonda och grå hår. Den skonsamma formulan är boostad med hyaluronsyra och edelweiss för att skonsamt rengöra utan att verka uttorkande. Antioxidanter motverkar skador och skyddar hårfibrerna.

Cicaflash är en krämig gel som kombinerar kraften från en hårinpackning med en lika lätt känsla som ett balsam. Den intensivt reparerande formulan gör håret starkare, lenare och mjukare. Perfekt för alla sorts blonderade hår, för att motverka håravbrott och skador. Använd på samma sätt som en vanligt balsam för att få supermjukt hår som känns lätt och glansigt.

Masque Ultra-Violet är sommarens måste för alla som vill bevara en fräsch, kall blond nyans utan gula toner! Den är rika lila masken går in i hårfibrerna för att motverka missfärgning samtidigt som den vårdande formulan tillför intensiv fukt.Cicaextreme – räddningen för skadat och blekt hår

Som du kanske redan märkt kan blekning göra ditt hår mer poröst, sprött, torrt och oelastiskt. Så det kan vara lite krävande att hålla ditt blonda svall i toppskick. Blond Absolu Cicaextreme är den nya förlängningen av Blond Absolu-sortimentet med produkter som är designade för hår som kräver lite mer. Du kan mixa och matcha produkterna med i hela Blond Absolu-serien som du vill!

Le Bain Cicaextreme Shampoo-in-Cream är ett underbart rikt schampo som rengör håret utan att torka ut. Inspirationen är lyxiga hudvårdsprodukter och schampot fungerar som en rik fuktcreme – men för ditt hår! Vi älskar det lyxiga löddret som lämnar håret underbart rent, mjukt och fräsch.

Masque Cicaextreme är en intensivt återfuktande mask som är en perfekt behandling för dig som har blekt håret. Den kraftfullt reparerande behandlingen återställer hårets mjukhet, reducerar risken för håravfall och bevarar en fräsch, blond nyans.

Huile Cicaextreme är det perfekta komplementet till din hårvårdsrutin. Hår som försvagats av blekning behöver extra näring dagligen. Den här ljuvliga hårolja kan appliceras i vått eller torrt hår för att stärka håret och reducera risken för kluvna hårtoppar. Den lättviktiga oljan gör håret fantastiskt glansigt utan att tynga ned!
Great Deal
211 kr Rek.pris 315 kr
279 kr Rek.pris 425 kr
Great Deal
211 kr Rek.pris 315 kr
Great Deal
359 kr Rek.pris 540 kr
Great Deal
359 kr Rek.pris 540 kr
Great Deal
359 kr Rek.pris 540 kr

Produkter från artikel