Guiden till din bästa ansiktskräm med Gilda Liljeblad
2022-01-27
Är du på jakt efter den ultimata ansiktskrämen men känner dig vilse i skönhetsdjungeln? Ingen fara! Gilda Liljeblad hjälper dig att hitta den ideala krämen för just dig och din huds unika behov. Scrolla vidare för att upptäcka återfuktande och skyddande produkter som är den perfekta matchen för din hudtyp!Ansiktskrämen är en essentiell del i hudvårdsrutinen och därför är det viktigt att du väljer en produkt som värnar om din hud och dess behov. Alla Gilda Liljeblads hudvårdskrämer är rika på fukt – något som alla hudtyper mår bra av!

Upplever du att din hud är torr och stram? Då får du inte missa Gilda Liljeblads Fortifying Barrier Cream. Denna fylliga kräm, riklig med fuktgivande ingredienser och näring, är nyckeln till oemotståndligt lyster och får torr hud att skina!Fet hy? Då är Gilda Liljeblads Clarifying AHA Cream din perfekta match! Denna fjäderlätta gelkräm återfuktar på djupet utan att din hud känns fet. Resultatet? En balanserad hud med minskad porstorlek och lugnad talgproduktion.

Har du känslig hy som lätt blir röd och flammig? Fortifying Barrier Cream har lugnande och kylande ingredienser som hjälper till att stärka din huds barriär samtidigt som utstrålar en bländande lyster!Mogen hy? Om du upplever att din hud har förlorat sin spänst borde du satsa på Gilda Liljeblads Nourishing Cream som med föryngrande och mjukgörande egenskaper både stärker och slätar ut huden med fukt på djupet. Låt även Regenerating Vitamin A Retinol Cream göra jobbet medan du sover! Detta anti-ageing-mirakel bygger upp huden medan den bekämpar fina linjer och slapp hud under natten.

Svårt att veta vad just din hud suktar efter? Passa på att boka in en videokonsultation och ta reda på vilken ansiktskräm från Gilda Liljeblad som kan göra under för dina unika behov!
499 kr
Gilda Liljeblad
599 kr

Produkter från artikel