Guide: Så väljer du rätt ansiktsmask från Origins
2024-01-25
Vill du ta din hudvårdsrutin till nästa nivå? Då är ansiktsmasker ett utmärkt första steg. Origins erbjuder ett brett utbud naturliga och effektiva ansiktsmasker som är anpassade för olika hudtyper och behov. Osäker på vilken du ska välja? Vi hjälper dig välja rätt mask för din hud.När du vill återfukta på djupet

Skriker din hud efter fukt? Drink Up Intensive Overnight Mask är berikad med avokadoolja, glaciärvatten och hyaluronsyra som jobbar tillsammans för att återställa hudens naturliga fuktbarriär medan du får din skönhetssömn. Den är lämplig för alla hudtyper, framför allt mycket torr eller uttorkad hud. Applicera som ett sista steg i din kvällsrutin och vakna upp med en djupt återfuktad, glowig och återställd hud.


När du vill ge huden en riktig glow-boost

Produkterna i Origins GinZing-serie är hyllade för sina lystergivande egenskaper, och GinZing Glow-Boosting Mask är givetvis inget undantag. Formulerad med C-vitamin, inkapslad mineraloptik, panax ginseng och koffein från kaffebönor hjälper den till att effektivt ljusa upp och stärka huden. Denna gelmask passar alltså dig som vill ge huden en rejäl boost med massor av glow, oavsett hudtyp. Massera in ett tunt lager på rengjord hud och låt masken absorberas helt innan du fortsätter med din hudvårdsrutin. Skölj ej av. Kan användas dagligen eller vid behov, morgon och kväll.


När du vill återfukta huden snabbt

Ska du i väg på fest och är ute efter något som snabbt återfuktar en stramande och törstig hud? Då måste du testa Drink Up 10 Minute Mask – På endast 10 minuter ger den huden massor av näring och fukt från aprikoskärnolja, glaciärvatten och niacinamid. Passar alla hudtyper som behöver fukt, snabbt. Massera in på rengjord hud, låt verka i 10 minuter och svep av med en mjuk handduk. Använd två gånger i veckan för att bibehålla en god fuktbalans eller vid behov.


När du vill dämpa rodnad och lugna irriterad hud

Om du har en känslig och reaktiv hud så kommer Dr. Weil Mega-Mushroom Relief and Resilience Soothing Face Mask bli din nya favorit. Formulerad med reishisvamp, havtorn och fermenterad sprängticka ger den omedelbar lindning till irriterad hud. Den minskar synlig rodnad, återfuktar och hjälper till att öka hudens motståndskraft. Efter rengöring, applicera Dr. Weil Mega-Mushroom Relief And Resilience Soothing Treatment Lotion för att ge masken de bästa förutsättningarna. Applicera därefter en generös mängd av masken och låt verka i 10 minuter. Torka bort med en mjuk handduk.När du vill rensa porerna på djupet

För att rensa huden från orenheter och tömma porerna är Clear Improvement Active Charcoal Mask ett självklart val. Den innehåller aktivt kol och vit lera som tillsammans drar ut orenheter, rengör porerna och minskar överflödig olja, vilket främjar en klarare och jämnare hud. För bästa effekt: Öppna porerna genom att badda huden med en varm, fuktig handduk. Applicera masken på fuktig hud och låt den torka helt innan du sköljer huden ordentligt.


När du vill rena huden och samtidigt tillföra näring

… då är Clear Improvement Charcoal Honey Mask ditt säkraste kort. Här kombineras den avgiftande kraften från aktivt kol med vårdande vildblommor och näringsgivande, fermenterad honung. Resultatet blir en klarare hud som känns både ren och vårdad. Passar de flesta hudtyper men rekommenderas framför allt för kombinerade hudtyper. Öppna porerna med en varm, fuktig handduk innan du applicerar masken. Låt masken torka helt innan du sköljer av.


När du vill trolla bort blemmor och balansera stressad hud

Har din hud hamnat i obalans, börjat producera mer olja än tidigare eller har du en blemma påväg? Oroa dig inte, Out Of Trouble 10 Minute Mask kommer till undsättning. Med zinkoxid, svavel och kamfer hjälper den att effektivt absorbera överflödig olja och minska rodnad, samtidigt som de tar bort döda hudceller. Denna mask rekommenderas framför allt för dig med fet eller aknebenägen hud, men kan användas på alla hudtyper som upplever problem med blemmor eller feta partier. Applicera på rengjord, torr hud och låt verka i 10 minuter innan du sköljer av och fortsätter med din hudvårdsrutin.


När du vill exfoliera huden för ett strålande glow

Ge huden en nystart med Original Skin Retexturing Mask with Rose Clay, formulerad med kanadensisk pilört, jojoba-pärlor och rosenlera för att skonsamt exfoliera och förfina hudens struktur. Resultatet blir en mjuk hud med utsuddade porer och en ny klarhet. Denna mask passar alla hudtyper, men rekommenderas framför allt för dig som upplever en matt eller ojämn hudton. Applicera ett tunt lager på ren hy och låt verka i 10 minuter. Blöt fingertopparna och tvätta av med cirkulära rörelser.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)Multimasking – för dig som vill ha lite av allt

Har din hud svårt att bestämma sig för vad den vill ha, med torra och oljiga partier om vartannat? Origins masker är perfekta för så kallad multimasking, alltså att använda olika masker på olika partier i ansiktet – samtidigt. Förstorade porer på näsan? Applicera Clear Improvement Active Charcoal Mask för att rensa. Torra fläckar på kinderna? Låt Drink Up 10 Minute Mask fylla fuktdepåerna. Finne på hakan? Radera den med Out Of Trouble 10 Minute Mask.


Kombinera maskerna med Origins naturliga hudvård för bäst resultat. Du hittar allt från varumärket här.
Great Deal
Gåva
125 kr Rek.pris 165 kr
Great Deal
Gåva
360 kr Rek.pris 435 kr
Great Deal
Gåva
100 ml 200 ml
Gåva
Origins
Tillfälligt slut
340 kr
Great Deal
Gåva
Gåva
153 kr Rek.pris 165 kr
Great Deal
Gåva
Origins
Tillfälligt slut
260 kr Rek.pris 340 kr

Produkter från artikel