Guide: Så skapar du en glowig basmakeup med Lumene
2023-12-14
Är du ute efter en naturlig makeuplook med massor av lyster som ser ut att stråla inifrån? Då är Lumenes Invisible Illumination-serie en riktigt guldgruva. Här hittar du hudvårdande makeup som återfuktar huden samtidigt som de ger ett strålande glow. Produkternas lätt flytande sammansättning smälter snabbt in i huden och kan enkelt appliceras med såväl fingrar som sminkborstar och -svamp.

Låt oss ta en kik på en komplett basmakeup med de lystergivande favoriterna.Steg 1: Primer

För att få makeupen att hålla, oavsett om du vill ha en naturlig, lätt och glowig makeup eller ett heltäckande matt resultat, behövs en primer. Lumenes Dewy Glow Gel Primer smälter in i huden som ett lätt serum och vårdar huden samtidigt som den förbereds för makeup. Instant Glow UV Primer SPF 30 innehåller dessutom ett UV skydd med SPF 30, vilket gör den till ett perfekt val under sommarmånaderna då man vill vara extra skyddad mot solen.Steg 2: Foundation

För att hålla looken så naturlig och fräsch som möjligt väljer vi en lätt täckande bas. Instant Glow Beauty Serum är en av seriens absoluta bästsäljare, och det med all rätt. Denna flytande serumfoundation ger en jämnare hudton med massor av lyster, medan den låter din egen hud skina igenom. Den hudvårdande formulan innehåller lystergivande nordisk mjölkört samt fuktgivande nordiska alger och E-vitamin.

Instant Glow Fresh Skin Tint har en något tjockare, gelliknande konsistens som ger lite mer täckning medan den fortfarande skapar ett naturligt, glowigt resultat. Dess formula återfuktar huden med rent nordiskt källvatten och nordiska alger. Hudtonen blir jämn och strålande.

Steg 3: Concealer

Ibland vill vi ha lite mer täckning på vissa områden i ansiktet utan att resultatet blir för täckande eller onaturligt, och då är Serum in Concealer den ultimata produkten. Denna hybridprodukt kombinerar vården hos ett ögonserum med täckningen hos en concealer i en lätt, återfuktande formula. Concealern håller utan att smula, bli kakig eller lägga sig i fina linjer.Steg 4: Kinder

Dags för vårt favoritsteg när det kommer till basmakeup: kinderna. Lumenes Liquid Bronzer, Liquid Blush och Instant Illuminizer ger en perfekt balans av färg och lyster, samtidigt som alla nyanser passar ihop för en vackert naturlig helhet.

Steg 5: Setting Spray

När sminkningen är klar låser du in allt med Dewy Glow Setting Spray. Den smälter samman allt smink och gör huden ser lysterfylld och återfuktad ut, samtidigt som den får sminket att hålla hela dagen.

Produkter från artikel