Guide: Hitta rätt rengöring för din hudtyp med Dr. Barbara Sturm
2023-10-05

Rengöringen är A och O i din hudvårdsrutin. För att din hud ska må bra och stå emot dagens påfrestningar behöver du få bort döda hudceller, orenheter och överflödig olja. Rengöringen förbereder också huden för efterföljande produkter, så att du kan få ut det allra mesta av din rutin. Börja med att avlägsna smink med Dr. Barbara Sturm Make-up Remover och följ upp med en cleanser som passar din hudtyp.

Alla hudtyper, även känslig: Dr. Barbara Sturm Make-up Remover

Två-fas-rengöring med micellärvatten och växtbaserade oljor som effektivt och skonsamt avlägsnar alla typer av smink, även vattenfast mascara. Micellärvatten drar till sig orenheter medan oljefasen återställer och balanserar huden för en mjuk och återfuktad känsla efteråt. Skaka flaskan för att blanda faserna och svep bort all makeup med hjälp av en bomullsrondell.

Alla hudtyper, även känslig: Dr. Barbara Sturm Cleanser

Mild skumrengöring som tar bort både orenheter och makeup från huden utan att rubba hudens pH-balans. Medicinalväxten portlak lugnar och återfuktar medan aloe vera reparerar och ger nytt liv till huden.

Fet/Kombinerad hud: Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser

Den här rengöringen består av ett fint pulver som tillsammans med vatten förvandlas till ett mjukt skum. Skummet både rengör och skonsamt exfolierar huden. Enzymer avlägsnar döda hudceller och får din hud att kännas ren, klar och mjuk.

Torr/känslig hud: Dr. Barbara Sturm Facial Scrub

Känns din hud yttorr, ojämn, trött eller glåmig? Ge nytt liv åt din hud med denna ansiktspeeling. Fina peelingkorn tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. A-vitamin och portlak hjälper till att lugna huden och reducera inflammation.

Torr/mogen hud: Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream

Denna krämiga cleanser är idealisk för en mogen och fuktfattig hud. Formulan är boostad med anti-aging-ingredienser som motverkar ålderstecken. Rengöringskrämen lyfter varsamt bort makeup och orenheter samtidigt som den verkar återfuktande och skyddar mot föroreningar.

Ute efter en hel rutin? Dr. Barbara Sturm har avancerad och målinriktad hudvård för alla hudtyper. Upptäck varumärket här.

Gåva
1 290 kr
Gåva
Dr. Barbara Sturm
825 kr
Gåva
Dr. Barbara Sturm
725 kr
Gåva
Dr. Barbara Sturm
725 kr
Gåva
Dr. Barbara Sturm
790 kr

Produkter från artikel