Guide: Hitta rätt hudvårdsserie från Murad till din hudtyp
2022-04-07
Äntligen kan du hitta Murad hos oss på Bangerhead! Skincare junkies och hudvårdsexperter världens över hyllar Murad. Med en kombination av vetenskap och wellness levererar de resultatinriktad hudvård med synliga före- och efter-resultat.

Murad grundades 1989 och är en pionjär när det kommer till att använda nytänkande ingredienser som glykolsyra och antioxidanter. Bakom varumärket står visionären och läkaren Dr. Howard Murad. Med inspiration av Dr. Murads engagemang skapas produkter med inriktning på total hudhälsa med resultat som håller över tid.

Murad har fyra huvudserier:
- Environmental Shield (orange)
- Resurgence (grön)
- Hydration (rosa)
- Blemish Control (blå)

Känn dock inte att du behöver fastna i en och samma serie! Produkterna kan kombineras för att skapa din unika hudvårdsrutin. Våra hudterapeuter guidar dig kostnadsfritt om du behöver hjälp att hitta rätt produkter för din hud. Boka här!Environmental Shield

Dessa avancerade hudvårdsprodukter är utformade för att skydda och reparera hud från yttre påverkan, till exempel från solskador eller luftföroreningar. Klassiska tecken på miljörelaterat åldrande kan vara förlorad lyster, torrhet, grov hud och mörka fläckar.

Testa: Rapid Age Spot Correcting Serum – serum med en patenterad teknologi som effektivt minska synligheten av mörka fläckar oavsett hudton. Huden stärks samtidigt som hudtonen blir synbart jämnare.

Testa: Vita -C Glycolic Brightening Serum – för att få ökad lyster. C-vitamin jobbar mot  som hyperpigmentering, matthet och ojämn hudton. Glykolsyra hjälper till att ta bort döda hudceller för ännu mer glow.Resurgence

Den här revolutionerande hudvårdsserien är inriktad på att behandla åldersrelaterade problem till följd av kollagenförlust. Fokus ligger på att föryngra och balansera hud som tappat elasticitet, fasthet och fukt.

Testa: Retinol Youth Renewal Eye Serum – ett effektivt ögonserum med retinol som minskar synligheten av linjer och rynkor samtidigt som näringsrika marina växtkomplex slätar ut huden. Synliga resultat efter bara en vecka!Hydration

Din hud behöver vatten för att hålla sig balanserad och hälsosam. En mer återfuktad hud har större chans att göra sig av med överflödigt talg och stå emot åldertecken. Hydration är en djupt återfuktande serie som passar alla hudtyper, från torr och mogen till oljig.

Testa: Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 – en unik multiprodukt som är en blandning mellan en primer, ett solskydd och en anti-aging-creme. Du ser både direkta och långsiktiga resultat!Blemish Control

Får du blämmor, täppta porer eller akne? Blemish Control-produkterna är utvecklade för att behandla utbrott och hjälpa till att hålla huden klar och i balans.

Testa: Outsmart Blemish Clarifying Treatment – ett lugnande gelserum med salicylsyra som kliniskt bevisat minskar utbrott på bara en vecka.
476 kr Rek.pris 599 kr
427 kr Rek.pris 519 kr
925 kr Rek.pris 1 149 kr
Murad
Tillfälligt slut
299 kr
347 kr Rek.pris 419 kr
896 kr Rek.pris 1 099 kr
804 kr Rek.pris 1 099 kr
347 kr Rek.pris 419 kr
Great Deal
944 kr Rek.pris 1 259 kr
557 kr Rek.pris 679 kr
745 kr Rek.pris 1 149 kr
387 kr Rek.pris 469 kr
596 kr Rek.pris 839 kr
803 kr Rek.pris 995 kr
650 kr Rek.pris 1 049 kr
341 kr Rek.pris 479 kr
759 kr Rek.pris 839 kr

Produkter från artikel