Guide: Hitta rätt Good Girl-doft från Carolina Herrera
2023-11-30
De flesta av oss känner igen de ikoniska stilettklacksformade Good Girl-dofterna från Carolina Herrera, men vad är egentligen skillnaden mellan de olika varianterna? Vi går igenom vad som kännetecknar respektive doft, så att du lättare hittar rätt – oavsett om du är ute efter en parfym till dig själv eller för att ge bort.Originalet Good Girl

Den ikoniska doften som startade allt förkroppsligar dualitet. Den sensuella blandningen av jasmin, tonkaböna och kakao representerar kontrasten mellan ljus och mörker. Denna doft är det perfekta valet för dem som söker en doft som är djärv men ändå sofistikerad, extra lämpligt för en festlig kväll.


Charmiga Good Girl Blush

Senaste tillskottet i Good Girl-kollektionen är en mjukare och mildare tolkning av originalet. Dess blommiga och fruktiga toner av jasmin, ros och röda bär framkallar en känsla av lekfullhet, vilket gör den till ett idealiskt val för dagtid eller stunder när en subtil men charmig och varm doft önskas.


Livfulla Very Good Girl

Denna doft är en hyllning till den moderna kvinnan, med noter av röda vinbär och litchi samt ros och vanilj. Very Good Girl är skräddarsydd för den livliga, energiska bäraren som omfamnar livet. Den passar alla typer av sociala sammankomster och roliga stunder, vilket speglar en pigg och dynamisk personlighet.


Självsäkra Good Girl Supreme

Denna vidareutveckling av den ursprungliga Good Girl representerar självförtroende rakt igenom. Dess rika blandning av tuberos, tonkaböna och egyptisk jasmin passar dig som söker en riktig power-doft som får dig att äga varje rum du går in i. Vi tycker därför att den lämpar sig extra bra för professionella miljöer eller när du vill ha en liten självförtroende-boost.


Glamorösa Very Good Girl Glam

Här har vi kollektionens mest livfulla och glamorösa doft. Very Good Girl Glam fångar essensen av lyx och sofistikering med sin sprudlande blandning av röda vinbär, ylang-ylang och jasmin. Denna doft är en riktig statement-maker, perfekt för de där speciella kvällarna eller när du vill lämna ett bestående intryck. Letar du efter den ultimata date night-doften? Här har du en svårslagen kandidat.Originalet i en limiterad utgåva

Är originalet Good Girl EdP redan en av dina favoriter? Liva upp doftsamlingen med Good Girl EdP Dazzling Garden. Denna limiterade samlarutgåva har samma ikoniska doft-dna som originalet men är klädd i skimrande lila och toppad med en glittrande guldblomma.


Carolina Herreras doftuniversum sträcker sig bortom den populära Good Girl-serien, och omfattar även de karismatiska Bad Boy-dofterna. Varje doft, oavsett om den är för kvinnor eller män, återspeglar bärarens personlighet och stil. Upptäck allt från Carolina Herrera här.
Great Deal
30ml 50ml
Carolina Herrera
583 kr Rek.pris 860 kr
30ml 50ml
Carolina Herrera
750 kr Rek.pris 915 kr
50 ml 30 ml
Carolina Herrera
783 kr Rek.pris 955 kr
Great Deal
50 ml 30 ml
728 kr Rek.pris 910 kr

Produkter från artikel