Guide: Hitta din ultimata Libre-doft från Yves Saint Laurent
2023-09-27

Yves Saint Laurent är närmast synonymt med lyx och är ett ikoniskt namn i doftvärlden. Libre-kollektionen har tagit världen med storm och innehåller en rad olika dofter för varje tillfälle. Föredrar du elegansen hos klassiska Libre Eau de Parfum eller kan du inte få nog av den intensiva nyheten L'Absolu Platine? Låt oss guida dig till de olika Libre-dofterna så att du kan hitta din favorit.

Libre EdT – Ute efter en mer uppfriskande doft? Libre Eau de Toilette är en lättare doft som faller in i den blommiga citrusdoftfamiljen, med toner av mandarin, lavendel och apelsinblomma. En doft som enkelt kan bäras varje dag. Intensitet 2 av 5.

Libre EdP – Originalet och den klassiska bästsäljaren som alltid fungerar. Med en blandning av lavendel, apelsinblommor och vit jasmin skapas en harmonisk bukett som är både tidlöst elegant och stärkande. Intensitet 3 av 5.

Libre EdP Intense – En doft som bygger på originalet men tar lavendelnoten till nästa nivå och intensifierar dess aromatiska rikedom. Här får du en mer sensuell och förförisk komposition med orkidé och vanilj. Intensitet 4 av 5.

Libre Le Parfum – Vi känner igen apelsinblommor och lavendel från klassiska Libre men här med ytterligare intensitet. Noter av ingefära och saffran har adderats vilket ger en kryddigare doft. Intensitet 4 av 5.

Libre L'Absolu Platine – Skäm bort dig själv med det senaste tillskottet i Libre-familjen. Nya Libre L'Absolu Platine är den mest kraftfulla och mest sensuella doften hittills. Noterna når en djupare intensitet med en spänning mellan varmt och kallt. Ett exklusivt ackord av vit lavendel ger en pudrig signatur. Intensitet 5 av 5.

Väljer du originalet eller drar du åt de intensifierade eller ljusare varianterna? Med dessa fem distinkta parfymer får du ett spektrum av doftupplevelser. Upptäck alla dofter från Yves Saint Laurant Libre nedan.

50ml 30ml
Yves Saint Laurent
857 kr Rek.pris 950 kr
Great Deal
Yves Saint Laurent
1 259 kr Rek.pris 1 800 kr
Great Deal
30 ml 50 ml
Yves Saint Laurent
828 kr Rek.pris 1 200 kr
30ml 50ml
Yves Saint Laurent
750 kr Rek.pris 1 100 kr
Great Deal
Selling fast
30ml 50ml
Yves Saint Laurent
644 kr Rek.pris 1 000 kr

Produkter från artikel