Guide: Hitta den ultimata Clinique-mascaran till dina fransar
2023-02-16
Vi har alla olika åsikter om hur den bästa mascaran ska vara. Oavsett om du är ute efter maxad volym och längd eller en mer naturlig look har Clinique något för dig. Samtliga av Cliniques mascaror är dessutom testade av ögonläkare och passar dig med känsliga ögon.

Nyfiken på vilken mascara som passar dina fransar? Se vår guide nedan.Klassiker i flera format

High Impact Mascara är bästsäljaren som vi bara inte kan få nog av. Du får fransar med maximal längd och volym – helt utan klumpar. Fransarna blir vackert definierade med ett dramatiskt resultat. Vår kund Gabriella tycker till:

“Har känsliga ögon och tål inte alla mascaror, men denna funkar fint utan att klia eller rinna. Fransarna blir fylliga och långa. Min bästa mascara!”

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★


För dig som vill ha mer volym till fransarna rekommenderar vi High Impact Extreme Volume Mascara som med sin stora borste levererar extra allt. Vill du däremot fokusera på att ge fransarna ett lyft som håller hela dagen så ska du spana in High Impact Zero Gravity Mascara och High Impact Elevating Mascara. Bägge mascaror har lätta formulas som ser till att fransarna får en vacker böj som håller. Ylva har testat den förstnämnda:

“Bästa mascaran!! Har provat många mascaror från budget till lyx och denna vinner med hästlängder. Ingen fransböjare behövs.“

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★
Kraftfull mascara som håller i 24 timmar

Ösregn, hot yoga eller en riktig snyftare på bio? Då vet vi exakt vilken mascara som vi väljer. Regn, svett, fukt eller tårar har inte en chans att rubba Lash Power Mascara. Den här förlängande mascaran sitter på plats i ett helt dygn utan att vare sig kladda eller smula. Hur får man då bort den? Här behövs inga starka medel utan endast varmt vatten. Enligt Maria, och många andra, lever den upp till vad den lovar:

“Har använt denna mascara i flera år. Föredrar den lilla borsten och uppskattar att den är lätt att ta bort med varmt vatten. Den sitter perfekt hela dagen.”

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★
Va-va-voom volym utan dess like

Stor borste, stor förändring. Chubby Lash Fattening Mascara är rätt val för dig som vill ha en otrolig volym. Volymborsten i oversize-modell bygger upp fransarna och förvandlar fina strån till fantastiskt fylliga utan att klumpa. Vårt förstahandsval när vi vill ha maxade festfransar!


Tips: Vill du få mascaran att hålla ännu bättre och samtidigt vårda dina fransar? Då måste du testa Lash Building Primer som är boostad med en stärkande formula som ger fransarna extra längd och volym. Madeleine har testat:

“Jättebra primer till mascara. Passar även känsliga ögon. Gör fransarna fylligare, längre och separerade.”

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★
Great Deal
Selling fast
240 kr Rek.pris 330 kr
Great Deal
273 kr Rek.pris 330 kr
Great Deal
235 kr Rek.pris 365 kr
Great Deal
179 kr Rek.pris 180 kr
220 kr Rek.pris 275 kr
292 kr Rek.pris 365 kr

Produkter från artikel