Guide: Hitta den perfekta mors dag-gåvan
2022-05-02
Mors dag närmar sig och det är hög tid att hitta den perfekta mors dags-gåvan till din mamma eller en annan kvinna i ditt liv som du vill skämma bort lite extra denna dag. (Eller varför inte unna dig själv?) Vi har handplockat några av våra bästsäljande favoriter som våra kunder inte kan få nog utav. Upptäck nu!Klassiska hudvårdsfavoriter

Ett härligt hudvårdskit är en alltid lika uppskattad gåva. Satsa på klassiska varumärken som din mamma kommer att älska!

Estée Lauder Daywear Eye Set innehåller tre bästsäljare som fräschar upp området kring ögonen och ger en piggare blick.

La Mer The Moisturizing Cream står garanterat högt upp på varje hudvårdsfantasts önskelista. Den fylliga krämer ger fukt även åt den allra torraste huden.

Lancôme Hydra Zen Hydration and Glow Routine är ett fint set med en komplett lugnande och fuktgivande hudvårdsrutin. Perfekt för att ge bort en riktig Zen-upplevelse!


Säg det med en doft

Få gåvor är mer uppskattade än en ljuvlig doft! Satsa på någon av våra bästsäljande parfymer och upptäck dofterna som har det lilla extra.

Jo Malone London Fragrance Trio English Pear and Freesia innehåller en noggrant utvalda trio av parfymer som kan bäras både var för sig och tillsammans!

Molton Brown Mother's Day 2022 Fragrance Layering är ett supersött kit framtaget speciellt inför mors dag. Njut av den härliga doften av Delicious Rhubarb & Rose!

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT bjuder på en ljuvlig doft i en bedårande, unik flaska. Det är svårt att inte falla pladask för den varma rosendoften med inslag av kokos och vanilj.
Lancôme
Tillfälligt slut
755 kr
Gåva
30ml 60ml
970 kr
Jo Malone London
Tillfälligt slut
725 kr

Produkter från artikel