Guide: Här är skillnaden på Hourglass hypade läpprodukter
2024-02-07
Du har säkert hört om Hourglass virala puder, men du har väl inte missat deras hypade läpprodukter? Spana in våra 5 favoriter här.

Dyk ner i vår ultimata guide där vi går igenom Hourglass älskvärda läpprodukter (som definitivt tar din makeup-look till nästa nivå). Hur länge håller den omtalade läppennan och vad är egentligen skillnaden mellan alla härliga gloss?Vårdande läppstift med fyllig glans

Den hybrida 3-i-1-favoriten, Phantom Volumizing Glossy Balm, ger färg som ett läppstift, hög glans som ett läppglans och har vårdande egenskaper som ett läppbalsam – kan det bli bättre? Här kan du välja mellan nyanser som sträcker sig från elegant nude till det djärva statement-röda. Passar perfekt för dig som vill ha en pricksäcker look på språng.

Fördelar:
- Färgstark formula som omedelbart smälter på läpparna
- Återfuktande och mjukgörande
- Högglansig finishLäppenna som håller hela dagen

Hourglass hypade Shape and Sculpt Lip Liners finns i sju neutrala nyanser som toppas av röda klassiker. Denna ultrakrämiga läppenna är berikad med närande jojobaolja, vilket gör den lätt att applicera samtidigt som den vårdar läpparna. Här är pennan för dig som vill ha en snygg definition med en heltäckande matt färg som sitter på plats hela dagen. 

Fördelar:
- Håller hela dagen
- Smetas inte ut, fjädrar- och bleknar inte
- Berikad med närande jojobaolja
- Heltäckande matt finish
Fylliga läppar & oemotståndlig glans

Den silkeslena formulan i Unreal Volumizing High Shine Lip Gloss är berikad med kraftfulla aktiva ingredienser som inte bara ger intensiv fukt utan även förstärker läpparnas naturliga form, i en långvarig volym. Silkeslen, läppglansformula med allt från neutrala färgnyanser till transparent glans.

Fördelar:
- Ingen klibbig känsla
- Innehåller närande blandning av sheasmör och avokadoolja för intensiv återfuktning
- Högglansig finish


Krämigt läppstift med full täckning

För varje såld produkt från Unlocked-serien donerar de 5 % till Nonhuman Rights Projects för att befria vilda djur från fångenskap. Upplev en intensiv och satin-krämig finish med Unlocked Satin Creme Lipstick, tillgänglig i 12 olika nyanser. Denna läppstiftsformula är berikad med närande ingredienser som mangofrösmör, avokadoolja och arganolja för att ge dina läppar långvarig fukt genom hela dagen så att läppstiftet kan hålla sig snyggt. Passar dig som har läppstiftet som sin go to – på jobbet som till middagstillställningen.

Fördelar:
- Byggbar, full täckning
- Krämig formula som återfuktar
- Satin-krämig finish
Återfuktande läppstift med matt finish

Det senaste tillskottet i Unlocked-serien är Unlocked Soft Matte Lipstick som sveper in läpparna i en fyllig färg med en snygg, matt finish. Läppstiftet är berikat med vårdande ingredienser för att förbereda och jämna ut, så läpparna inte flagnar eller känns torra.

Fördelar:
- Byggbar, full täckning
- Krämig formula som är bekväm att bära hela dagen
- Matt finish
390 kr

Produkter från artikel