Gör dig redo för höstmys med L:A Bruket
Det bästa med hösten? Egentid och hemmaspa! När kvällarna blir mörkare rustar vi upp med våra absoluta kroppsvårdsfavoriter och därför är vi lite extra glada att L:A Bruket nu finns hos oss på Bangerhead.

L:A Brukets underbara kroppsvårds är perfekta för hösten: alltid enkla att använda och ger en ordentlig dos av skandinavisk lyx till vardagen!

Scrolla ner för att upptäcka våra favoriter från L:A BruketEn avkopplande ritual

Varför inte göra handtvätten till en lyxig, avkopplande stund i vardagen? Vi får inte nog av L:A Brukets handtvål och handkrämer i härliga dofter. Bunkra upp i badrummet och unna dig själv en lyxig tvättritual! Börja med en flytande eller fast handtvål i din favoritdoft. Vi är besatta av L:A Brukets Flytande Tvål No 094 Salvia/Rosmarin/Lavendel som har balanserade och lugnande egenskaper. Föredrar du fast tvål, kommer du falla pladask för L:A Bruket Fast Tvål No 007 Vildros! Båda är tillverkade med ekologiska och/eller naturliga ingredienser och höjer tvättstunden till en ny nivå.Komplettera rutinen

Komplettera din handtvättsrutin med en underbar handkräm! Säsongen för torra, nariga händer är här så vad skulle passa bättre än en härligt återfuktande handkräm för spruckna händer. Krämen innehåller aloe vera-extrakt som har en lugnande effekt, naturliga oljor som återfuktar och skyddar samt sheasmör som reparerar även de mest torra händerna!
Nyhet
450ml (1000ml) Refill
Nyhet
70ml 30ml
Nyhet
70ml 30ml
150 kr
Nyhet
450ml (1000ml) Refill
230 kr
Nyhet
30ml 70ml
150 kr
Nyhet
70ml 30ml
150 kr
Nyhet
240ml 70ml
150 kr
Nyhet
70ml 30ml

Produkter från artikel