Good hair day everyday med ghd
2022-01-20
Önskar du att varje dag var en bra hårdag? Då måste du testa ghd – märket som är en förkortning till just “good hair day” älskas och rekommenderas av kunder och stylister över hela världen! Scrolla vidare för att upptäcka produkter och verktyg som garanterat ger en premium upplevelse med enastående resultat!ghd Bodyguard Heat Protect Spray är startskottet till en lyckad look. Detta värmeskydd gör det möjligt att uppnå maximala resultat och ger ett idealiskt skydd vid styling. Med hjälp av fuktgivande ingredienser är det ingenting som kan stoppa dig!

När du väl är redo för styling är ghd Air Hair Dryer Kit en riktig hjälte! Med detta bästsäljande hårfönskit kan du vinka hejdå till platt och rufsigt hår. Kittet som innehåller prisbelönta ghd air professional hårtorken, ghd air diffuser och lyxiga tillbehör ger dig salongsstylat och silkeslent hår på nolltid!Redo att nå nya höjder? ghd Rise Hot Brush är den volymgivande hjälten som alla väntat på! Denna värmeborste ger 2x mer volym som håller dagen ut. Oavsett vad du har för hårtyp eller längd kan du enkelt skapa ett perfekt svall!

Framtidens stylingverktyg är här: ghd Platinum+ styler är världens första smarta styler som kan förutspå ditt hårs behov. Plattången känner igen hårets tjocklek och anpassar sig så ditt hår aldrig utsätts för skadliga temperaturer!

När du har stylat håret till den perfekta looken använder du Final Fix Hairspray som håller håret på plats, ger fukt och motverkar frissigt hår. Att styla håret har aldrig varit lättare eller säkrare. Testa ghd:s produkter och verktyg och gör varje dag till din perfekta hårdag!
2 619 kr Rek.pris 3 199 kr
172 kr Rek.pris 179 kr
ghd
Tillfälligt slut
269 kr
1 539 kr Rek.pris 1 799 kr
1 881 kr Rek.pris 2 199 kr
1 962 kr Rek.pris 3 199 kr

Produkter från artikel