Ger din hy lyster med denna nyhet från Decléor
Vi får inte nog av Decléors Green Mandarin-serie som utnyttjar kraften av eterisk olja från gröna mandariner för att reducera fina linjer och få huden att stråla av energi och lyster. Därför är vi väldigt glada att märket nu har utökat denna serie med en helt fantastisk lystergivande dagkräm!

Upptäck nyheten Green Mandarin Vitamin Glow Cream och klicka hem en hel Green Mandarin-rutin som får huden att stråla av energi och lyster. Scrolla ner för att läsa mer om våra glow-favoriter!Fylligare och fräschare hy med lyster

Man kan lugnt säga att Decléors nya silkeslätta dagkräm berikad med C-, G-, och E-vitamin är den ultimata vitamincocktailen! Den reducerar fina linjer och bekämpar fria radikaler samtidigt som den återupplivar hudens lyster. Vad mer kan en trött och glåmig hösthy ens begära!

Bakom denna vitamin-cocktail ligger en underbar blandning av eteriska oljor (grön mandarin, söt apelsin, grapefrukt och citron) som boostar en trött och matt hy. Krämen innehåller även hyaluronsyra som binder och bevarar fukten i huden och gör så att huden ser fylligare och fräsch ut. Drömmigt tycker vi och en perfektstart till varje morgon!
Gåva
Nyhet
628 kr Rek.pris 649 kr

Produkter från artikel